Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro


Hale_industriale_metalice_versus_hale_din_beton Intotdeauna pe piata constructiilor a existat si va continua sa existe o acerba competitie intre materialele de constructii. Tocmai de aceea unul dintre marile "razboaie" daca putem spune acest lucru in ceea ce priveste constructiile este cel dintre metal si beton.

Constructiile metalice au luat un puternic avant, drept pentru care putem vedea deseori o multitudine de hale industriale construite pe schelet metalic, insa nici cele din beton nu pot fi neglijate cu usurinta.

Diferentele intre hale industriale din beton si cele metalice sunt fara indoiala vizibile pentru ochii unui constructor avizat, insa ele pot fi o adevarata necunoscuta pentru o persoana care nu stie multe informatii din acest domeniu.

Citeşte mai mult...


De_ce_sa_iti_cumperi_usi_automatizate_pentru_garaj Atunci cand te gandesti sa iti construiesti o casa intr-o zona rezidentiala, ai in plan mai multe schite despre cum va arata noul imobil. Despre usi industriale, gasiti mai multe detalii aici. Te gandesti cum va arata exteriorul casei, interioarele, cu ce fel de gard iti vei imprejmui casa, ce usi vei folosi la exterior, cu ce tip de usi iti vei dota garajul.

Deja usile clasice pentru garaj si nu numai incep sa isi piarda din celebritate, pe acest segment intrand tare usile de garaj automatizate, aici detaliile de siguranta fiind determinante. Gunther Tore Romania ofera usi automatizate de garaj dotate cu automatizare CAME, unu dintre cei mai puternici producatori de automatizari de porti la nivel mondial, atat ca volum de vanzari, cat si ca diversitate a produselor.

Calitatea produselor este una recunoscuta, iar inventivitatea CAME nu cunoaste limite.

Citeşte mai mult...


Ce-inseamna-nunta-la-romani In Romania, nunta este considerata a fi un eveniment sacru fara de care nicio familie nu poate porni la drum. Cumpararea de invitatii tbz reprezinta un prim pas atunci cand tanara familie decide sa intre in randul lumii, dupa cum spune o vorba din popor.

Invitatiidenunta.ro vinde produse la preturi imbatabile, cuprinse in trei colectii:  invitatii de 1 Ron, invitatii din colectia TBZ Glamour, invitatii colectia TBZ Trendy, invitatii colectia Modern si invitatii din colectia Elegant.

In spiritul traditiei crestin-ortodoxe, adanc impamantenite in sanul generatiilor de romani, o famile nu este considerata pe deplin unita si implinita pana nu organizeaza acest eveniment plin de simbolistica. Degeaba cei doi tineri isi unesc destinele in fata ofiterului starii civile, pentru ca in societate cununia religioasa este considerata a fi mai importanta decat cea civila.

Citeşte mai mult...


Cum-sa-profiti-de-cele-mai-bune-servicii-de-webdesign Serviciile de webdesign, asa cum sunt si cele oferite de It exclusiv sunt căutate în special de clientii care doresc sa isi pună la punct un site sau sa creeze unul cu totul nou.

Dinamica internetului si a serviciilor oferite online este una deosebita si trebuie sa ai alaturi specialisti de incredere atunci cand doresti sa fii mereu la inaltime in domeniul in care tu activezi.

Astfel, vei putea beneficia mereu de servicii de calitate atunci cand alegi o companie profesionista care iti poate oferi toate serviciile necesare atunci cand ai nevoie de ele. Designul web implica mai multe elemente si este facut cu succes atunci cand stii exact ceea ce doresti sa obtii de la site-ul tau sau cand iti fixezi obiective clare in momentul in care iti creezi propriul magazin online.

Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

14
Următor
Sfârşit