Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro


Ce-este-igara-electronica De câțiva ani, fumatorii inraiti au o alternativa la tutun. Cu siguranta, fiind fumator, ai incercat de nenumarate ori sa te lasi de viciul care te macina in fiecare zi si ti-ai reprosat de si mai multe ori faptul ca dai o multime de bani pentru a-l alimenta.

Tigara electronica este o solutie prin care poti obtine atat renuntarea la fumat, cat si economii sau sanatate.

Istoria tigarii electronice incepe in 2003, atunci cand un doctor chinez a inovat un dispozitiv de mici dimensiuni care emana abur si oferea aceeasi senzatie ca si tutunul clasic. Evident, succesul nu s-a lasat asteptat si acest dispozitiv a ajuns sa fie prezent in toata lumea.

Controversat pe de o parte si extrem de eficient pe de alta, produsul chinezului Hon Lik a atras numerosi fumatori si pe multi dintre ei i-a facut sa renunte la viciu.

Citeşte mai mult...


G-Form_Extreme Esti fericitul posesor al unuia dintre cele mai noi modele de smartphone? Felicitari, in cazul asta!

Cu toate astea, trebuie sa stii ca un smartphone pastrat/purtat necorespunzator si neprotejat de factorii de mediu, se poate degrada mult mai repede decat te-ai astepta tu. Pentru huse telefoane, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Citeşte mai mult...


Care-sunt-avantajele-angajarii_-la-un-videochatIn ultima vreme meseria de model in studiourile de videochat a castigat destul de mult teren in piata muncii. Popularitatea aceasta crescuta are la baza si un pachet de beneficii considerabile de care toate modelele pot sa se bucure.

Munca in studiourile de videochat a prins destul de multa popularitate in ultima vreme in tara noastra si faima sa se bucura domeniul acesta nonconformist este are legatura cu un pachet de beneficii extrem de atragator care il insoteste. Va prezentam si noi in acest articol avantaje angajare videochat.

Printre primele avantaje intra castigurile foarte mari. Castigurile pe care le aveti in videochat sunt un punct principal de interes atunci cand vorbim despre modelele care lucreaza in acest domeniu.

Citeşte mai mult...


Cum_se_face_extractia_chimica_a_aurului Aur inca se mai gaseste in cantitati suficiente pe planeta si cel mai des este amestecat cu mai multe metale si alte elemente nemetalice formand uneori combinatii complexe. De asemenea, se poate gasi si sub forma unor minereuri aurifere.

Aunci cand cumparam aur nu ne intereseaza absolut deloc tehnologia prin care acesta a fost extras pentru a junge in mainile nostre sub forma de bijuterii si accesorii. Noi consideram ca acesta este un domeniu foarte interesant si vrem sa va prezentam o tehnologie de extractie utilizata in prezent pentru a se obtine aur in mod eficient.

Citeşte mai mult...


Cum-se-comporta-modelele-Sony-Xperia-in-service Daca aveti un smartphone Sony Xperia din diversele modele lansate din 2008, care la inceput aveau doar Windows Mobile, dar din 2010 si sistemul Android, este insa posibil sa aveti o defectiune a oricareia dintre piesele sale.

Prin reparatii Sony, se garanteaza servicii prin care orice reparatie necesara este executata de profesionisti, personal calificat care garanteaza reparatii GSM de calitate.

Defectiunile pot sa apara la carcase, geamuri de protectie sparte, care vor fi inlocuite. De asemenea, se pot repara modulele 3G sau Wi-fi pentru conectarea la Internet. Se pot inlocui procesoare, memorii RAM, baterii sau carduri de memorie, difuzoare sau microfoane defecte, placi grafice.

Citeşte mai mult...


Ce-trebuie-sa-stie-un-utilizator-de-telefon-Allview-despre-tehnologia-folosita-pentru-display-uri Cand vorbim despre display-ul unui telefon mobil trebuie sa avem in vedere in special din ce material este realizat acesta. Ecranele telefoanelor trebuie sa fie realizate din materiale rezistente pentru ca sunt cele mai vulnerabile componente ale acestora, in cazul unor zgarieturi sau lovituri puternice.

De aceea marile companii au dezvoltat de-a lungul anilor tehnologii tot mai avansate care folosesc materiale mult mai rezistente la avarii.

Citeşte mai mult...


Cat-de-puternica-trebuie-sa-fie-Lanterna-LED Atunci cand iei decizia de a cumpara o Lanterna LED poti alege din mai multe modele care sunt destinate unor domenii diverse, astfel alegerea trebuie sa fie facuta in functie de nevoile si de pasiunile tale.

In ziua de astazi, pe piata sunt disponibile modele atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori. Lanterna LED este folosita in actiuni de anvergura, pe cand cele de tip hobby sunt concepute pentru a ne ajuta atunci cand este intuneric, in diverse situatii ce pot aparea in viata de zi cu zi.

Printre criteriile de care poti tine cont in momentul in care te-ai decis sa cumperi o lanterna LED sunt: autonomia, tipul de alimentare, rezistenta la diverse situatii dure sau la intemperii, dimensiunea, tipul de lumina etc.

Citeşte mai mult...

Mai multe articole..

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

8