Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Campanie bannere


Aici va prezentam cateva forme de promovare negociate de noi si la preturi promotionale pentru dumneavoastra!!

1. www.afacereazilei.ro : portal de afaceri , foarte bine targetat pe acest domeniu cu multe chestii unice pe net din domeniu! Acest site va ofera doua forme de promovare la pret fara concurenta!

Pulicarea unui articol de prezentare a afacerii tale la categoria Propuneri de afaceri : numar nelimitat de caractere , poze, filme, etc cu pagina separata si indexare pe cuvinte cheie , link spre siteul dumneavoastra si datede contact cu numai 50 lei + TVA/an.

Banner publicitar oriunde in pozitiile de reclama cu numai 45 lei + TVA/ 1000 de afisari!!!

2.www.oraselelumii.ro : portal de informare turistica , extrem de bine indexat in Google , cu multe vizite reale, fiind in prima pagina la multe cuvinte cheie ca orasele lumii, hoteluri celebre, festivaluri celebre, etc va ofera o promotie la bannere!

Banner publicitar oriunde in pozitiile de reclama cu numai 45 lei + TVA/ 1000 de afisari!!!

Citeşte mai mult...Va oferim acest serviciu de cautare, targetare, negociere campanii de bannere pe siteuri mai mari sau mai mici din Romania .

Acest serviciu este extrem de important in atingerea telului dorit de dumneavoastra si care va va optimiza cel mai bine campania.

Aceste analize sunt facute dupa mai multi indicatori socio demografici, venituri, target, vizitatori, rata de interes. Noi lucram cu cele mai mari agentii de media online din tara si putem negocia aparitii pentru dumneavoastra pe orice site din Romania.

Preturile de afisare banner se face de obicei pe 1000 afisari , foarte putini lucreaza pe sistemul PPC(pay per click).

Citeşte mai mult...

Bijuterii La Rosa