Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Baile-cu-aburi-cu-sau-fara-combina-cosmetica Pentru a avea un ten curat si totodata luminos este necesar un tratament bazat pe o baie cu abur. Baile cu abur ajuta la decongestionarea cailor nazale, si ca efect secundar lasa fata luminoasa.

Baia cu abur este folosita pentru curatarea tenului si totodata desfundarea nasului. Acest procedeu este simplu: se fierbe apa cu diferite plante, ceaiuri si uleiuri esentiale intr-un vas. Parul trebuie strans pentru a nu incurca si trebuie sa se realizeze o aplecare asupra vasului cu apa, la o distanta de circa 30 cm.

Este necesara acoperirea cu un prosop mare cat sa acopere capul desupra vasului, astfel incat sa blocheze aburii in interiorul spatiului creat de prosop. Primele minute sunt cele mai dificile, pentru ca aburul este foarte fierbinte. Trebuie facute pauze de cateva secunde, pentru a lasa aerul sa patrunda. Pentru cei cu tenul sensibil este indicat aburul circa 5 minute, pentru un ten normal 7 minute, iar pentru tenul gras 9 minute.

Media este de circa 7 minute, apoi trebuie spalata fata cu lichidul caldut. Se poate spala fata prin umezirea unei dischete hidratanta in ceai sau spalarea cu lichidul direct pe fata. In cele din urma, trebuie sa se clateasca fata cu apa rece pentru a se realiza inchiderea porilor. Se poate folosi ceai de musetel si in acelasi timp si cateva picaturi de ulei de lamaie. Tratamentul este bun pentru eliberarea punctelor negre.

De regula este bine sa il realizati o data la 2-3 saptamani, nu mai des, pentru ca astfel veti agresa tenul. Tratamentul acesta este indicat pentru a se folosi seara pentru evitarea prafului si machiajului.

In teorie acesta este un procedeu rapid si foarte usor. Multe persoane prefera sa ajunga la un salon de cosmetica, acesta fiind profesionist din toate punctele de vedere. La un salon de cosmetica se foloseste combina cosmetica, la care foarte important este vapozonul cu ozon, baia cu aburi fiind depasita de multa vreme.

Este mult mai simplu astazi sa umpleti cu apa vapozonul, sa va asezati in pat si sa apasati pur si simplu pe un buton. In primul rand, este mult mai comoda folosirea vapozonului pentru ca produce cu adevarat o relaxare profunda. Se pot adauga si uleiuri esentiale care contribuie decisiv la intinerirea pielii.

De regula, un vapozon elibereaza abur si ozonoterapie. Pielea este inmuiata si este favorizata astfel extragerea cosurilor. Totodata vapozonul elibereaza toxinele din ten, pune circulatia in miscare, curata pielea de celulele moarte.

Cu ajutorul acestuia, cremele si tratamentele aplicate intra mai repede in piele si au un efect mult mai bun. Tenul devine mult mai vizibil si luminos. Vapozonul este un aparat cosmetic usor de folosit, este de ajuns sa citesti instructiunile si nu mai este nevoie de multe alte informatii.

Pretul unui asemenea dispozitiv variaza de regula in functie de capacitatea vasului in care se pune apa, de diverse functii si totodata firma producatorului. Este obligatoriu sa investesti intr-un asemenea aparat. Vapozonul contribuie din plin la netezirea tenului la intinerirea lui, fara sa fie nevoie de multe alte proceduri destul de obositoare si uneori destul de costisitoare.

Bijuterii La Rosa