Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Ce-probleme-poate-avea-HTC-ul-tau Stim cu totii ca telefoanele care se bucura de cea mai mare popularitate de pe piata sunt modelele de la Samsung sau iPhone-urile produse de catre Apple, insa cu siguranta sunt si alti producatori de top care au o multime de telefoane foarte performante.

Chiar daca dupa cum am mai spus, cele mai indragite telefoane sunt cele mai sus mentionate, telefoanele HTC se bucura si ele de o popularitate mare. Din ce in ce mai multi tineri incep sa opteze pentru un model de telefon HTC care poate avea exact aceleasi caracteristici tehnice precum un model concurent de la Samsung sau de la Apple, sau in unele cazuri poate sa le fie superior acestora.

Daca in trecutul mai indepartat HTC nu era un producator de top, incepand cu anul 2012 cand a aparut pe piata modelul HTC One X, compania taiwaneza a inceput sa fie recunoscuta pentru calitatea telefoanelor produse, iar din acel moment HTC a inceput sa creasca in ochii clientilor, astfel ca in acest moment este un rival serios pentru Apple si Samsung.

Modelele HTC sunt acum indragite de catre cei tineri care se pot bucura de cele mai placute experiente in momentul in care detin un astfel de dispozitiv.

Ei bine, indiferent ca vorbim acum despre telefoanele HTC sau despre cele produse de catre alte companii, stim cu totii ca  smartphone-urile sunt extrem de sensibile si se pot defecta foarte repede.

In momentul in care esti detinatorul unui telefon HTC iar dispozitivul tau incepe sa functioneze tot mai greu si sa se blocheze din ce in ce mai mult, atunci ar trebui sa apelezi la un service in cadrul caruia se efectueaza reparatii Htc pentru remedierea problemei, si pentru ca tu sa te poti bucura din nou de placerea de a utiliza un astfel de telefon.

Un service gsm specializat in reparatii pentru telefoanele HTC in mod normal ar trebui sa ofere reparatii complete atat la nivel de hardware cat si la nivel de software.

In ceea ce priveste reparatiile software dintru-un astfel de service, acestea constau in: reparatii de Boot, decodarea telefoanelor, resoftare, up-grade, eliminarea codului de siguranta a dispozitivului, back-up si recuperare de date.

Daca anterior ti-am enumerat cateva din reparatiile software care se pot efectua intr-un service, in continuare iti voi prezenta si reparatiile hardware care se pot efectua intr-un service, si anume: inlocuirea display-ului si a touchscreen-ului, reparatii pentru telefoanele care au intrat in contact cu apa sau alte cu lichide, reparatii pe placa de baza, reparatii memorie RAM si procesor, reparatii antene semnal.

De asemenea se pot repara sau inlocui difuzoarele telefoanelor si castile acestora, se pot inlocui bateriile si carcasele telefoanelor, se pot repara mufele portul si foliile de incarcare.

Dupa cum bine se poate vedea, in cadrul unui astfel de service se poate inlocui absolut orice parte componenta a telefonului si se pot efectua orice tip de reparatii.

Deci in cazul in care telefonul tau nu mai functioneaza in cele mai bune conditii, atunci nu trebuie sa faci altceva decat sa iti duci telefonul la un astfel de service gsm iar expertii de acolo se vor ocupa rapid de el.

Bijuterii La Rosa