Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Ce-trebuie-sa-stim-despre-electrostimulatorul-Max-5 Cand vorbim despre electrostimulare, ne gandim automat la impulsuri electrice. Acestea actioneaza asupra punctelor motorii ale muschilor, producand o contractie a muschiului care este similara celei voluntare.

Dupa cum se stie, muschii se contracta ca rezultat al impulsurilor din sistemul nervos, si datorita elasticitatii lor isi vor relua lungimea normala, dupa ce acestea vor inceta. Inainte de a patrunde in muschi, o fibra nervoasa motorie este impartita in mai multe ramuri si se termina pe placa motorie musculara.

Fibra musculara raspunde la stimularea electrica doar atunci cand intensitatea acesteia atinge o valoare de prag. Intr-un tratament cu electrostimulator dispunerea electrozilor, programul de stimulare, tipurile de unde sunt foarte importante.

Pozitia electrozilor este deosebit de importanta si trebuie sa fie in masura sa furnizeze parametrii precisi de stimulare in zonele unde aceasta este absolut necesara. Aceasta pozitie este foarte importanta, deoarece conductivitatea tesuturilor corpului variaza in functie de structura proprie, si totodata componenta ionica si apoasa.

Electrozii trebuie sa fie pe deplin in contact cu pielea bine curatata si, daca este neaparat necesar, rasa. In acest fel, se poate asigura o mai buna permeabilitate si penetrabilitate a pielii in functie de tipul de aplicare pe care doriti sa o efectuati.

Pentru a obtine o conductivitate mult mai buna a electrozilor, este recomandat sa ii inlocuiti numai atunci cand acestia isi pierd aderenta. In cazul electrostimularii, densitatea curentului scade odata cu consistenta tesutului. In concluzie, cu cat este mai mare frecventa stimularii, cu atat muschiul oboseste mai repede.

Programele Max 5 contin deja o faza de relaxare. In timpul tratamentelor cu electrostimulatorul, cresterea intensitatii trebuie sa fie treptata. In cazurile in care apare contractia excesiva, trebuie redusa intensitatea. Numarul contractiilor, durata si frecventa sesiunilor nu pot fi stabilite prin norme standardizate, ci trebuie sa fie determinate frecvent, in functie de conditiile tesutului care trebuie tratat.

Efectele vaso – motorii  si metabolice induse de trecerea curentului electric cresc in mod semnificativ consistenta si calitatea tesuturilor. Gradul optim de stimulare este perceptia unui flux de curent in intreg tesutul tratat, iar acest lucru trebuie sa conduca la contractia muschilor. Folosirea unui electrostimulator are 2 mari avantaje: in primul rand, se evita riscul de contractare exagerata a muschilor, iar in al doilea rand, frecventa contractiilor muschiului poate sa fie mult mai mare decat cea obtinuta folosind gimnastica traditionala.

De obicei, rezultatele obtinute in domeniul esteticii sunt, desigur, subiective. Rezultatele cele mai bune si totodata cele mai rapide sunt obtinute in cazul in care tratamentele sunt combinate cu o activitate  fizica si un stil de viata sanatos.

Acest electrostimulator Max 5 a fost realizat cu numeroase component electronice de ultima generatie. Toate acestea au contribuit la obtinerea unui produs de inalta performanta si totodata extrem de profesional cu dimensiuni reduse. Aceasta stimulare este oferita in exclusivitate de Max 5, care imbunatateste circulatia sanguina.

Aceasta forma de masaj induce un sentiment de lejeritate in picioare si brate si ofera pielii un aspect neted. Toate zonele care sunt tratate cu acest sistem sunt mult mai tonifiante si totodata ferme.

Bijuterii La Rosa