Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Cele-mai-cool-accesorii-pentru-telefonul-tau Unul dintre cele mai fericite momente din viata unui adolescent este fara doar si poate acel moment in care isi cumpara sau primeste cadou un telefon mobil inteligent la care a visat de multa vreme.

Cu totii suntem foarte bucurosi cand ne cumparam un astfel de dispozitiv la care visam de ceva timp, insa dupa cum am mai spus, bucuria pe care o simte in acele momente un adolescent, este de nedescris.

Deci, indiferent de faptul ca esti un adolescent sau ca ai trecut cu mult de varsta aceea, in momentul in care ti-ai cumparat un telefon mobil inteligent, trebuie sa stii ca ai nevoie doua accesorii de protectie pentru dispozitiv, in cazul in care vrei ca sa te poti bucura de telefon o perioada de timp cat mai indelungata.

In primul rand, va trebui sa iti cumperi pentru telefonul tau, un geam de protectie al ecranului compatibil cu modelul de telefon pe care l-ai ales, si o carcasa telefon. Fara aceste doua accesorii nu ar trebui sa iesi din magazinul operatorului de telefonie mobila de unde ti-ai cumparat telefonul.

Cu siguranta iti vei mai putea alege o multime de alte accesorii care sa te ajute sa te bucuri mai mult de telefon in momentul utilizarii, insa acestea doua sunt cele mai importante pentru ca iti vor proteja dispozitivul in cazul in care il vei scapa pe jos.

In ciuda faptului ca sunt o multime de utilizatori care nu isi cumpara astfel de carcase si huse sau geamuri de protectie pentru telefon, tu nu trebuie sa procedezi la fel ca si ei, pentru ca nu se stie niciodata cand iti vei scapa telefonul pe jos, iar in cazul in care acesta nu va fi protejat, cu siguranta se va alege cu display-ul sau touchscreen-ul spart.

Dupa ce ti-ai ales aceste doua accesorii, daca tot iti doresti sa iti dotezi telefonul, iti poti cumpara de exemplu o baterie externa. Aceasta este foarte utila deoarece te poti afla intr-o situatie destul de neplacuta, in care ti se descarca telefonul si tu sa te afli intr-o zona in care nu ai acces la energie electrica, astfel ca neavand unde sa il incarci, cu siguranta o astfel de baterie externa ar fi solutia salvatoare pentru tine.

In cazul in care iti doresti sa ai salvate cat mai multe poze si cat mai multa muzica pe care sa o asculti la castile telefonului, poti sa iti cumperi un card de memorie care sa aiba o capacitate de stocare cat mai mare.

Daca de exemplu esti sofer, si in fiecare zi esti in cursa, atunci cu siguranta pe tine te vor interesa mai mult accesoriile auto gsm, motiv pentru care iti poti indrepta atentia spre un incarcator de telefon pentru masina, sau spre o casca bluetooth, pentru a putea vorbi la telefon in timp ce conduci.

Cu siguranta si un suport pentru telefon ar fi un accesoriu ideal, mai ales in cazul in care folosesti acest dispozitiv pe post de GPS.

Unul dintre cele mai vandute accesorii pentru telefoane din ultimii doi ani a fost selfie stick-ul, iar in cazul in care iti doresti sa iti poti face tot felul de poze, in diferite ipostaze, poti opta pentru un astfel de accesoriu.

Bijuterii La Rosa