Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Cele-mai-utile-lucruri-pe-care-o-femeie-trebuie-sa-le-aiba-mereu-in-geanta ,,Nécessaire”. Acesta este cuvantul de care am fost mereu indragostita si pe care am sperat sa il pot pronunta cu mandrie atunci cand imi descriu obiectele din geanta. Un lucru evident dar care este ,, usor de spus, greu de facut”.

 

Se pare ca am uitat ca sunt femeie, iar ceea ma defineste, in niciun caz nu are legatura cu o geanta usoara si bine pusa la punct. Teoria, precum orice alta femeie,  pot sustine ca o stiu si ca sunt constinenta de ceea ce ar trebui sa fie in geanta mea, insa, practic nu pot sa aplic deloc, nimic din ceea ce stiu.

Astazi insa m-am decis sa transmit ,, teoria” mai departe si sa incerc sa alcatuiesc pe scurt, o lista, cu cele mai utile lucruri pe care o femeie ar trebui sa le aiba mereu in geanta.

1. Elemente de machiaj. De multe ori  se intampla sa fie nevoie sa retusati rujul de pe buze, blush-ul, anticearcanul sau conturul sprancenelor, fie ca se intampla la birou, la o petrecere, un eveniment sau in club.

O fata trebuie sa arate intotdeauna cat mai bine. Deci trebuie sa aibe in geanta mereu o trusa de machiaj sau chiar si un simplu creion de ochi sau un rimel. Fetele trebuie sa arate tot timpul bine si doar machiajul este una din cele mai importante arme, nu?

2. Oglinda.  Este posibil sa para ciudat, insa puteti sa ramaneti suprinsi de cate femei nu au o oglinda la ele. Asa ca, fie ca va retusati machiajul sau ca verificati cum va sta parul , oglinda se va dovedi un obiect foarte util.

3. Portofelul, de care este evident ca nu ne putem lipsi oriunde am merge.

4. Lanterna LED ... Wow, o lanterna este necesara? Ei bine, da! Acest obiect aparent banal se poate dovedi extrem de folositor, atunci cand ramaneti in pana cu masina pe timp de noapte sau pur si simplu cand ati scapat cercelul preferat sub un dulap si doar lumina unei lanterne va poate ajuta sa va gasiti preferatul.

5. In mod evident, Cheile. Fie ca vorbim despre cele pentru casa, masina, apartament, seif, casuta postala sau dulapul de la sala, este bine intotdeauna sa avem cheila la indemana in geanta Bineinteles, este recomandat si foarte bine sa ai un set de chei de rezerva cel putin la ceea ce este important., pe care sa il tii intotdeauna in masina, si de ce nu sa ai si un set acasa.

Recomand neaparat la casa/apartament si masina, sa ai mereu chei de rezerva, viata ne poate suprinde ce foarte multe ori. Acest tip de chei, din pacare  sunt cel mai des pierdute. Dupa parerea mea, puteti lua in geanta un set de chei de rezervam, pastrand intotdeauna originalele intr-un loc sigur.

6. Servetele umede, uscate, demachiante, dezinfectante sau orice alt tip de servetele doriti.  Este important sa ai servelete la indemana mereu cand stranuti, iti curge nasul, vrei sa cureti sebumul de pe fata sau sa te dezinfectezi pe maini inainte de mancare sau dupa ce ai fost la toaleta. Nu uitati niciodata cat este de important sa fii mereu curata si sa tii la distanta microbii.

7. Pastilele si obiectele de natura intima sunt intotdeauna un alt obiect mai mult decat indispensabil intr-o geanta de femeie!

Acestea fiind spuse, incearca sa faci mai multa ordine geanta si ai grija sa nu pastrezi lucruri  nefolositoare care sa ocupe spatiu inutil si pe care esti sigura ca nu le vei folosi. Tine la indemana lucrurile de care ai nevoie cu adevarat.

Bijuterii La Rosa