Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Cu-dragoste-momente-de-calitateUneori, diminetile sunt ploioase, iar visele par a sta ascunse sub plapuma de nori a cerului. Dupa fiecare ploaie, apare insa un curcubeu si fiecare curcubeu inseamna de fapt lumina. Sunt stele si oameni, sunt dorinte si aniversari, sunt gesturi frumoase care ne incarca de bine si cu recunostinta. Cand ai facut ultima oara un dar? Cum te simti atunci cand primesti zambete si dragoste? Cum imparti bucuria? Cum oferi sentimentele fata de persoanele dragi tie?

Fiecare sentiment te aduce mai aproape de oameni, doar impartasindu-l, doar intinzand o mana. Cand daruiesti dragoste, primesti dragoste, viata iti aduce asemeni unui bumerang fix ceea ce trimiti catre semenii tai.

Eu ma simt fericita de fiecare data cand primesc un cadou. Indiferent de natura acestuia, indiferent de la cine vine, stiu ca aduce intentii bune, ma simt in centrul atentiei.  La randul meu, prefer sa fac daruri potrivite.

De exemplu, pentru ziua fratelui meu, am achizitionat un lant gros argint si sunt sigura ca am sa il surprind intr-un mod tare placut. Stiai faptul ca argintul a devenit cunoscut, odata cu descoperirea Americii? Minele de pe continent si-au adus contributia in mod rapid pentru evolutia sociala a locului.

Si in scurta vreme, tehnicile de extractie vis-a vis de  argintul, din minereu au fost imbunatatite, definind o eficienta exploatare a acestuia drept produs secundar al mineritului metalifer. Iti suna drept fiind treburi de barbat? Cu siguranta asa este, cata vreme, in prezent, tehnologia moderna permite chiar extragerea argintului din cantitati mult mai mari de minereu.

Ceea ce oferi, aceea primesti, se intoarce, asa cum am scris mai sus, iar aceasta este o lege universal valabila, fie ca esti barbat sau femeie. Indiferent de locul in care traiesti si indiferent de cultura, bucuria celui de langa tine inseamna si bucuria ta.

In fiecare dintre noi sunt umbre si lumini si important este sa crestem cat mai mult acea parte de lumina, astfel incat, fiecare zi sa para un joc de culoare vie, de gratie si de dragoste. Nu astepta o ocazie speciala, pana la urma, sa te faci inteles, sa arati recunostinta. Fiecare moment este important, transforma-l intr-unul de calitate, iubind.

Bijuterii La Rosa