Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 mai, 2017
evaluaredigitala.ro

Cum sa ai mai mult spatiu de stocare pentru iPhone-ul tau?In ziua de astazi, fiecare persoana detine cel putin un smartphone, deoarece odata cu trecerea timpului, telefoanele mobile au devenit o necesitate pentru oameni.

Ei bine, si daca telefoanele tot au devenit o necesitate, atunci cu siguranta in momentul in care ai nevoie sa iti cumperi un astfel de dispozitiv, va fi nevoie sa iti cauti un model care sa fie comercializat de catre marile firme de pe piata.

In acest caz, ideal ar fi sa iti indrepti atentia spre un model iPhone, al brandului american Apple, si cu siguranta vei avea un smartphone pe care il vei putea utiliza oricand cu cea mai mare placere, insa trebuie sa ai foarte mare grija de dispozitiv, pentru ca acesta sunt sensibile, iar in caz contrar se pot defecta, si va fi nevoie sa iti duci telefonul la un service de reparatii iPhone.

Daca iti vei alege un iPhone, cu siguranta iti vei dori sa iti descarci cat mai multe aplicatii, si cu siguranta odata si odata iti vei dori sa iti mai descarci o alta aplicatie, insa spatiul de stocare nu iti va mai permite.

In ceea ce priveste acest spatiu de stocare, se stie faptul ca poate sa fie una dintre cele mai frustrante probleme pe care le are un iPhone, insa aceasta problema se poate rezolva foarte rapid, printr-un mic truc, pe care il poti face acasa.

Se pare ca Apple a inceput sa utilizeze un alt format care sa stocheze datele, iar acest format vine odata cu cea mai recenta actualizare a sistemului de operare, si anume cu versiunea iOS 10.

iOS 10.3 aduce un nou tweak care presupune eliberarea spatiului pentru dispozitivulu tau, si este diferit pentru orice terminal, astfel ca sunt sanse ca telefonul tau sa aiba mai putin spatiu eliberat decat alte telefoane ale acestui producator.

In primul rand va fi nevoie sa verifici cat spatiu de stocare ai la dispozitie, iar pentru asta va trebui sa accesezi setarile, iar mai apoi sa ajungi la setari generale, si stocare, dupa care vei vedea exact cat spatiu de stocare ai la dispozitie.

In cazul in care nu esti multumit de cat spatiu de stocare beneficiezi, atunci cu siguranta nu iti mai ramane altceva de facut decat sa iti descarci ultima versiune a sistemului de operare iOS, si anume iOS 10.3.

Pentru a descarca aceasta versiune va trebui sa mergi inapoi la setarile telefonului, la ramura general, dupa care vei alege ramura software update, iar daca uptate-ul este pregatit pentru instalare, va trebui sa apesi Download and Install.

Dupa ce vei efectua acest pas, va trebui sa astepti pana cand noua versiune iOS 10.3 va fi instalata, iar mai apoi vei putea sa verifici din nou spatiul de stocare.

Sunt sanse foarte mari ca dupa ce ai efectuat acest pas, spatiul de stocare al terminalului tau iPhone sa fie mai mare, astfel ca iti vei putea descarca toate aplicatiile de care ai nevoie, si vei putea sa utilizezi la capacitate maxima telefonul.

Bijuterii La Rosa