Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Cum-se-aleg-pietrele-semipretioase In momentul in care ajungem in fata unei vitrine in care se afla pietre semipretioase toti oamenii sunt tentati sa aleaga totul si de aceea va venim in ajutor cu acest articol care va ofera toate informatiile cu ajutorul carora sa va alegeti margele de pietre semipretioase.

Nu e nimic anormal sa va blocati fata in fata cu un asemenea raftu cu bijuterii tinand cont de aspectul perfect al lor care se scoate cu mare atentie in evidenta prin maiestria bijuteriilor.

O piatra pretioasa e in general mai simpla fata de o simpla bijuterii. Toate aceste pietre spun povesti si sunt inconjurate de legende dar si de concepte si scot in evidenta si personalitatea tuturor persoanelor care le poarta. Sunt si amintiri ale naturii sau ale temperamentului pe care orice om il are.

De aceea, sa alegem o piatra pretioasa va avea loc tinand in primul rand cont de mai multe aspecte prezentate in articolul acesta si in ghidul de mai jos.

Tot ceea ce face ca pietrele pretioase sa fie speciale este modul prin care ele au posibilitatea de a reflecta lumina. Se intampla lucrul acesta si in momentul in care ne alegem diamante. Daca va apucati sa cautati imaginea unui diamant veti putea vedea mai multe scheme cu modul prin care lumina poate sa se reflecte in mod corect. 

Lumina va trebui sa se reflecte inapoi pe suprafata pietrelor pretioase astfel incat sa se obtina un maxim de stralucire pe care piatra sa o emane maxim. De asemenea si proportiile pe care le au pietrele sunt mai placute pentru ochi decat piatrele ce nu pot reflecta lumina inapoi pe suprafete astfel incat sa ne fie mai usor sa facem diferentele intre forme si sa alegem exact formele perfecte fata de cele care nu sunt la fel de bune.

Puteti observa si ca unghiurile sunt cele care de fapt ne ajuta sa vedem lumina ghidata corect si modul cum se produce stralucrea. Nu e la fel de simplu pentru toata lumea sa observe aceste detalii. Toate pietrele au un set propriu si foarte diferit de unghiuri favorabile sau de unghiuri critice care determina unghiurile perfecte pentru a putea returna si o cantitate foarte buna de lumina.

Singurul lucru de care va trebui sa tineti cont este ca unghiurile critice sa nu afecteze formele pe care pietrele le au in asa fel incat indiferent de cat este de priceput bijutierul sa nu reuseasca sa faca bijuteriile perfecte.

Piata bijuteriilor limiteaza de obicei si designul pe care pietrele pot sa il aiba. Cu toate astea in cazul in care vreti sa faceti bijuterii la comanda situatiile stau foarte diferit.

Bijutierii din prezent au si acces la mai multe designuri si idei sau la programe care sa ii ajute in timpul procesului de creatie si asta ii ajuta sa faca obiecte unice care au potentialul de a scoate in evidenta tot ceea ce pietrele au de oferit.

In momentul in care o piatra pretioasa are unghiurile de taiere incorecte sa va obtine un efect de fereastra care este denumit astfel pentru ca lumina trece prin pietre fara sa se reflecte.

Bijuterii La Rosa