Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Cum trebuie sa ai grija de un iPhone?Se pare ca in zilele noastre nu mai este o persoana care sa nu detina cel putin un telefon mobil inteligent, si asta datorita faptului ca acestea, de mai multi ani de zile, nu mai sunt un lux sau un moft, ci acum sunt o necesitate.

In aceste conditii, nu mai trebuie sa ne surprinda faptul ca fiecare persoana va cauta de fiecare data sa isi cumpere dispozitive ale celor mai renumite firme de pe piata, pentru ca acestea pot sa functioneze la capacitate maxima foarte mult timp.

Cei mai renumiti producatori fara doar si poate sunt Apple si Samsung, atat datorita faptului ca dispozitivele lor sunt extrem de performante, dar si datorita faptului ca utilizatorii aleg aceste dispozitive datorita designului lor impresionant.

Un model iPhone, va putea sa fie o alegere ideala pentru tine, asta in conditiile in care iti doresti un dispozitiv mai special. Un motiv care poate sa faca special acest model de telefon, este sistemul de operare iOS, care se regaseste doar la terminalele Apple.

Trebuie insa mentionat faptul ca un astfel de dispozitiv este destul de scump, iar din acest motiv ar trebui sa ai grija mare de el, pentru ca in caz contrar, se va defecta destul de rapid, si va trebui sa cauti un service unde se efectueaza reparatii iPhone, unde sa il duci la reparat.

Asadar, pentru a avea mare grija de dispozitiv, in primul rand trebuie sa ii cumperi inca din prima zi accesoriile de protectie compatibile, iar acestea sunt geamul de protectie al ecranului, din sticla, dar si o husa de protectie.

Geamul de protectie din sticla, este accesoriul ideal, pentru ca acesta va oferi o protectie totala display-ului, iar in cazul in care telefonul va fi scapat pe jos, datorita protectiei pe care o ofera geamul protector, display-ul nu va avea de suferit.

Plus de asta, un astfel de accesoriu este ideal, deoarece impiedica aparitia zgarieturilor direct pe display, sau aparitia prafului, ori murdarirea. Deci, se poate spune fara doar si poate, ca un astfel de accesoriu este neapart nevoie sa il cumperi pentru telefon.

Urmatorul accesoriu extrem de important, este husa protectoare, care poate sa fie de mai multe feluri, si din mai multe materiale confectionata.

Se va putea alege o husa confectionata din piele, care ii va oferi telefonului o eleganta aparte, dar se poate alege si o husa din materiale precum plastic, cauciuc sau silicon. Deasemenea, husele pot sa fie si universale, astfel ca alegerea unei huse poate sa fie una destul de simpla.

Pe langa aceste accesorii care iti pot proteja foarte bine iPhone-ul, va trebui sa ai foarte mare grija sa nu iti scapi dispozitivul in apa, pentru ca intr-o asemenea situatie, sunt sanse extrem de mari ca acesta sa se defecteze, si sa trebuiasca dus la service, iar o eventuala reparatie va fi destul de costisitoare.

Deasemenea, un alt factor negativ care poate afecta buna functionare a telefonului este praful, care odata depus, poate afecta anumite componente interne ale iPhone-ului, precum difuzorul sau microfonul.


Bijuterii La Rosa