Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

De-ce-avem-nevoie-de-optimizare-SEONu putem sa vorbim despre optimizare site fara sa discutam despre SEO pentru ca cei care au un site ajung sa isi puna si intrebarea la ce le este optimizarea de folos si de ce au nevoie de tone de continut pentru site.

Se pune si intrebarea despre cum se pot obtine pozitii bune pe Google fara sa se faca optimizare? Si de ce aveti in general nevoie e ajutor pentru a va promova site-ul in cazul in care acesta are deja un continut foarte bun. In cele ce urmeaza vom vedea impreuna despre ce e vora.

E foarte adevarat si ca un continut foarte bun care este formulat corect si care informativ lucreaza doar in favoarea voastra. Imaginile relevante, arhitectura foarte buna si articolele de calitate, dar si persoanele care va recomanda, toate va aduc si o vizibilitate foarte buna.

Pentru a fi in mod real altruisti fata de persoanele care folosesc site-ul este foarte important sa nu le lasati impresia si experienta neplacuta si ca toti care intra sa fie in permanenta multumiti de modul prin care problemele lor gasesc rezolvare direct pe site, in masura in care se si poate. De asemenea e foarte important si sa aveti un site foarte bun si foarte frumos dar si super structurat si in acelasi timp util si intuitiv.

Mai jos va vom descrie si cateva din practicile foarte prietenoase cu utilizatorii si care au rolul de a va ajuta sa intelegeti de ce aveti nevoie de SEO si modul in care a aparut acesta.

Viteza de incarcare mare e cea ce smnifica valoare in plus si o experienta cat mai buna si cat mai placuta pentru utilizatori, pentru ca acestia sa nu piarda timpul si nervii in timp ce navigheaza. Un expert in seo stie sa optimizeze viteza si uneori o dubleaza iar alte ori efectiv face ca site-ul sa zboare.

Veti putea de asemenea sa verificati si vitezele pe care le au site-urile in cazul in care sunt probleme.

Alegerea unui pachet de expresii cheie bune este foarte importanta. Este vorba si despre cuvintele cheie dar si despre expresiile pe care vreti sa fiti pe primele pozitii din Google.

Tinand cont si de faptul ca sunt mai multe site-uri care se pozitioneaza foarte bine pe motoarele de cautare doar pentru un set mai mic de cuvinte cheie care sa fie relevante pentru continut putem sa afirmam si faptul ca cele mai multe dintre site-uri au un potential neexploatat.

Specialistii din SEO stiu si cum pot sa depisteze si sa valorifice tot potentialul acesta si utilizatorii vor putea sa fie fericiti atunci cand le dati ceea ce cauta.

Structurarea intuitiva a site-ului se va face pentru ca utilizatorii sa nu dispara si sa nu se mute pe alte site-uri. Sunt multe semne precum viteza cu care se incarca tot site-ul, denumirea domeniului sau calitatea legaturilor de catre site-urile care gazduiesc pagini si catre pagina respectiva particular.

Printre toate astea se vede foarte clar si nevoia de a ne implica mult in promovare ca sa putem alege cuvintele corect.

Bijuterii La Rosa