Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

De-ce-este-important-sa-avem-instalat-un-detector-de-fum Una dintre cele mai simple si mai eficiente metode de a te proteja pe tine si familia ta de un incendiu este de a instala detector de fum Chuango in casa ta. Din pacate, multi oameni nu profita de protectia pe care o ofera aceste detectoare de fum.

Un detector de fum te poate avertiza de un incendiu, atunci cand dormi, esti ocupat sau te afli intr-o alta parte a casei, unde este focul. Acestea iti ofera timp suplimentar de avertizare si te vor trezi in cazul in care are loc un incendiu in timp ce dormi.

Multi oameni cred ca vor simti mirosul de fum si se vor trezi in cazul in care are loc un incendiu in casa lor, dar acest lucru nu este adevarat. In mai multe incendii se produc gaze fara miros, care sunt foarte toxice. Detectoarele de fum furnizeaza avertismente de salvare pentru a putea iesi din casa inainte de a fi prins in capcana de foc sau fum.

Cum functioneaza un detector de fum?

Detectoarele de fum functioneaza prin verificarea in mod constant de aer pentru urme ale gazelor si ale particulelor de fum produse de un incendiu. Exista doua tipuri de alarme de fum: alarme de ionizare si alarme fotoelectrice.

Alarmele cu ionizare sunt mai putin costisitoare si detecta rapid si usor flacarile unui incendiu. Alarmele fotoelectrice sunt putin mai scumpe si detecta incendiile care sunt mai lente sau un foc mocnit. De asemenea nu sunt asa sensibile la aburul de la dus si de la aragaz (atunci cand gatesti) astfel incat acestea sunt cea mai buna alegere pentru alarme care vor fi instalate in apropierea bucatariei sau baii.

Detectoarele de fum pot salva vieti. In cazul in care casa ta are un detector de fum instalat verifica-l sa te asiguri ca este curat, testeaza si asigura-te ca are baterii noi atunci cand este nevoie. In cazul in care casa ta nu are un detector de fum, ar trebui cu siguranta sa faci o investitie de cativa lei necesari pentru a-l cumpara si a-l instala.

S.C ORDIS S.R.L

Firma paza si securitate.

str. Soseaua Alba Iulia nr. 100, 550052 Sibiu, RO

Phone: 0269 202 133

CUI: RO17279202

Nr.Reg. J32/294/2005

Bijuterii La Rosa