Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

De-ce-isi-amaneteaza-oamenii-bunurile Cu siguranta in momentul in care ai o problema destul de dificila si ai mare nevoie de o suma de bani pe care insa nu o ai, vei cauta tot felul de variante si de solutii pentru a face rost cat mai rapid de banii care iti trebuie.

Ideea de a cere ajutorul familiei si al prietenilor nu este una rea, insa daca nu vrei ca acestia sa stie ca treci printr-un moment mai greu din punct de vedere financiar, atunci va trebui sa cauti o alta sursa din care sa faci rost de bani cat mai rapid.

O varianta de a face rost rapid de o suma de bani nu foarte mare, dar care sa iti fie suficienta pentru rezolvarea problemelor pe care le ai, este aceea de a solicita un imprumut de la un IFN ( Institutie Financiara Nebancara).

Aceasta idee nu pare sa fie una rea, si poate sa te ajute pe moment, insa tot ceea ce trebuie sa stii despre acest tip de imprumuturi este faptul ca vei avea de platit o dobanda mult prea mare pentru suma de bani pe care ai imprumutat-o, astfel ca sunt sanse foarte mari sa ajungi sa returnezi dublul sumei imprumutate.

Tocmai din acest motiv foarte multa lume care are nevoie mare de bani nu apeleaza la aceasta sursa de imprumut, pentru ca nu isi doresc sa plateasca dublul sumei pe care au imprumutat-o.

Ei bine, se pare ca o multime de oameni care au nevoie de bani aleg tot o metoda de a se impumuta de la o societate, insa aleg optiunea de a face afaceri ( daca se pot numi asa) cu casele de amanet.

Se pare ca mai nou, aceste societati, pe langa faptul ca amaneteaza tot felul de bijuterii scumpe din aur, ofera si servicii de amanet electronice, ceea ce pentru unele persoane se dovedeste a fi solutia care sa ii scoata din impas.

Asadar, nu trebuie sa ramai surprins in cazul in care vezi o cunostinta ca se duce cu laptopul sau cu un televizor LCD la o casa de amanet pentru a-l amaneta.

Deci, daca ai nevoie urgenta de o suma de bani nu foarte mare, insa pe care nu o poti obtine dintr-o alta parte, atunci poti sa te prezinti si tu la o astfel de societate avand asupra ta actul de identitate si bunul pe care iti doresti sa il amanetezi.

Odata ajuns la sediul societatii, bunul iti va fi evaluat iar in schimbul lui vei primi o suma de bani, iar mai apoi se va incheia intre tine si societatea respectiva un contract de amanet, care este legal, si care presupune ca in timp de 30 de zile tu sa inapoiezi suma de bani imprumutata, iar societatea este obligata sa iti returneze bunul amanetat.

In cazul in care nu reusesti sa faci rost de bani in aceste 30 de zile, vei avea alte 5 zile de gratie in care poti sa iti platesti datoria si sa iti ridici aparatul electronic fara sa platesti vreo penalizare.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, se poate gasi o metoda prin care sa iti faci rost rapid de banii de care ai nevoie, fara a mai depinde de ajutorul familiei sau al prietenilor, astfel ca e inu isi vor da seama ca treci printr-un moment delicat in ceea ce priveste partea financiara.

Bijuterii La Rosa