Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 mai, 2017
lensa.ro

Indrazneste-sa-iti-implinesti-visele Pentru vara ce vine, am ales o destinatie tare interesanta. Am gasit o serie de oferte Republica Dominicana. Aceasta se afla la doar cateva ore de zbor si am observat in cautarile mele ca pana si transferurile sunt incluse.

Capitala Republicii Dominicane este la Santo Domingo. Din fotografiile gasite pe site-urile de calatorii, imi pare un paradis pentru clipe unice, imbracate in dragoste insa si pentru aventuri, pentru oamenii care prefera adrenalina.

Plajele au nisipul alb si ma incanta numai ideea ca voi avea ocazia sa ma bucur de lagunele turcoaz. Cand eram in liceu, am citit o carte in care personajele traiau o poveste de dragoste in tara asta. Intotdeauna mi-am imaginat ca iubirea se naste pe plaja, langa apa, ca intr-un start al unei lumi noi.

Republica Dominicana a fost descoperita de Cristofor Columb si numita Mica Spanie. Reprezinta un colt din lumea asta mare in care s-au nascut legende, un alt tip de povesti comparativ cu ceea ce ai cunoscut sau ai avut ocazia sa traiesti pana in acest moment. Vreau sa le simt si eu si sa las visele sa prinda aripi.

Astfel, Antilele ofera astazi comoara unei naturi binevoitoare, iar locuitorii sunt ospitalieri. Vorbim totodata de o infrastructura turistica bine organizata. Poti sa calatoresti in Republica Dominicana in orice perioada a anului pe care o doresti. Ai si o multime de posibilitati pentru cazare cu wellness ori  recuperare chiar.

Stiai faptul ca Arhipelagul Antilele Mari este format din insulele: Cuba, Haiti, Jamaica si Porto Rico? In momentul in care incerc sa imi aleg destinatiile de vacanta ideale, realizez cat de importanta era in scoala geografia.

M-ar fi ajutat mai mult acum, as fi scutit timp avand deja niste cunostinte si as fi plecat din start cu un avantaj, la fel ca si in cazul cunoasterii istoriei. Lumea e prea mare ca sa stai in casa, prea mare sip rea frumoasa incat sa iti inchizi universal doar intre usile a ceea ce ti se spune, ti se povesteste.

Lumea e o poveste ce iti ofera fantezii si fantasme pe care le poti trai cu ochii deschisi, intr-un vis numit viata implinita. Indrazneste!


Bijuterii La Rosa