Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Situatii neplacute pentru utilizatorii de smartphoneTelefoanele mobile inteligente, sau smartphone-urile dupa cum le place unora sa spuna, au inceput sa fie cele mai indragite dispozitive care se gasesc pe piata, si asta in mod special datorita faptului ca ele pot sa fie folosite in foarte multe scopuri de catre utilizatori.

Avand acum un smartphone, cu siguranta poti sa cauti orice tip de informatie ai nevoie, poti sa gasesti si sa vizionezi cele mai frumoase filme online, plus ca poti si sa iti descarci aplicatiile tuturor retelelor de socializare, sau poti sa iti descarci o multime de alte jocuri si aplicatii.

Asadar, analizand toate aceste aspecte, este si simplu si usor de inteles de ce toata lumea indrageste telefoanele mobile inteligente, si de ce fiecare persoana detine cel putin un astfel de dispozitiv.

Cel mai bine insa atunci cand ai nevoie sa iti cumperi un telefon nou, este sa cauti doar modele care apartin unor nume mari de pe piata, precum Sony, HTC, Samsung sau Apple. Alegand dispozitivele acestor producatori, sansele ca dispozitivul tau sa se defecteze, sunt mult mai mici in comparatie cu sansele de a se defecta un telefon comercializat de catre un producator nu foarte renumit.

Si daca tot am adus in discutie producatorii nu foarte renumiti, trebuie spus faptul ca pe piata sunt si astfel de producatori, care fie au o vechime mai mare in ceea ce priveste productia de telefoane mobile, fie tocmai ce si-au lansat primele dispozitive, dar calitatea acestora lasa de dorit, si ar fi bine sa nu iti alegi un model de-al lor.

Ei bine, indiferent de optiunea ta, trebuie sa stii ca poti sa te intalnesti cu o multime de situatii neplacute atunci cand iti cumperi un smartphone.

De exemplu, sunt foarte multi utilizatori care se plang de faptul ca telefoanele lor se blocheaza foarte des atunci cand sunt utilizate, si in ciuda faptului ca si-au resetat telefoanele iar acestea au revenit la valorile initiale date de catre producator, problema persista.

Sunt deasemenea situatii in care in urma actualizarii sistemului de operare dispozitivul nu mai functioneaza la fel de bine, astfel ca utilizatorii isi duc la service telefonul pentru a le fi reinstalata vechea versiune a sistemului de operare.

Situatiile in care telefonul se restarteaza singur sunt iarasi destul de neplacute si deasemenea destul de des intalnite, insa o vizita cu telefonul la service, poate remedia aceasta problema, in cazul in care angajatul de acolo este profesionist si stie sa remedieze problema.

Ei bine, aceste probleme necesita reparatii software, insa sunt si situatii in care telefonul are display-ul spart sau are nevoie de un touchscreen, iar o astfel de interventie face parte din categoria de reparatii hardware.

Pentru o astfel de reparatie trebuiesc inlocuite piesele vechi, insa asta nu este o problema pentru ca pe piata se gasesc piese pentru toate telefoanele, incepand cu piese telefoane Nokia de acum un deceniu, si pana la piese pentru dispozitivele cele mai cautate de pe piata.

Ei bine, ideal ar fi insa sa te preocupe foarte mult intretinerea dispozitivului, iar in acest fel poti sa contribui decisiv la cresterea perioadei de viata a telefonului.

Bijuterii La Rosa