Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Topul-celor-mai-bune-telefoane-in-2017

Vezi pe Spinmag.org topul celor mai bune telefoane din anul acesta. Va prezentam lista celor mai bune telefoane inteligente din anul 2017 care s-a modificat recent pentru ca au fost anuntate noile tehnologii de telefoane smart la inceputul toamnei. Vom incepe cu cele mai recente dintre ele. Acestea sunt toate cele mai bune telefoane ale producatorilor.

Aplle iPhone 7 si evident 7 Plus. Asa cum stim deja in fiecare toamna cei de la Cupertino anunta cate un iPhone nou si la aniversarea lor de 10 ani cu totii am fost impresionati de imbunatatirile aduse de inginerii si de designerii companiei. Din punct de vedere al aspectului nu s-au schimbat multe lucruri in afara de adaugarea a mai multe nuante pe negru si una mata dar si una glossy.


Modificarile principale sunt in interior unde avem de a face cu primele telefoane care nu au jack audio de 3.5 mm aceasta fiind de altfel o miscare super indrazneaa insa din fericire cei de la Aplle ne dau la pachet si un adaptor. Este pentru prima data cand iPhone e rezistent la apa si are un rating oficial e pana la 50 m, lucru demn de retinut de catre cei care sunt ceva mai putin indemanatici.

Sunt si alte imbunatatiri care includ difuzoarele stereo, camerele foto de 12 mpcx care au si stabilizare optica, doua camere in modelele iPhone 7 Plus pentru zoom optic de 2X prin apasarea celor mai simple butoane. Sun dotate si cu procesoare quad core mai rapide decat modelele din anul anterior in timp ce ne ofera o foarte buna autonomie. Daca sunteti un fan Apple atunci acesta e telefonul pe care ar trebui sa il alegeti.

Samsung Galaxy S7 si Edge au un upgrade minor fata de cele dinaintea lor dar aduc suficiente imbunatatiri pentru ca el sa fie cel mai vandut telefon din anul 2017. Fiind disponibil in varianta S7 cu ecran de 5.2 inch si S7 Edge cu ecran de 5.5 inch ambele modele ofera si o rezolutie QHD si ecrane care au tehnologie Amoled care va impresioneaza prin culorile vii si prin contrastul super bun.

Modelele Galaxy de anul acesta au 4GB de memorie RAM si stocarea interna este de 32 ori 64 GB care se poate extinde utilizand carduri de pana la 200 GB. De asemenea se folosesc si camere de 12 megapixeli cu focalizare rapida si lentile foarte bune.

In carcasa de metal si de sticla se afla o baterie de 3000 mAh pe Galaxy S7 si de 2600 mAh pe Galaxy Edge care nu poate sa fie inlocuita de utilizator.

A revenit si rezistenta la praf si la apa si ambele modele Galaxy sunt certificate IP68. Sistemele de operare Android au fost si ele actualizate la o versiune 6.0.

Cel mai asteptat phablet al anului Galaxy Note 7 are parte de mai multe probleme la baterie care poate sa ia foc in mai multe situatii cand telefonul sta la incarcat motiv pentru care modelele acestea au fost retrase de pe piata si s-a oprit complet comercializarea lor.

Bijuterii La Rosa