Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Trei-lucruri-care-pot-strica-telefonul Tinand cont de faptul ca telefoanele inteligente sunt destul de fragile cei mai multi oameni se intreaba cum poate fi distrus un telefon inteligent. Unele dintre obiectele care vor putea sa distruga un telefon istet sunt obiectele care initial nu pareau a prezenta riscuri.

Sunt mai multe lucruri care pot sa distruga un telefon dupa cum se spun si specialistii si puteti gasi un service specializat in functie de tipul de telefon pe care il aveti, asa cum spun si specialisti si spre exemplu daca aveti un telefon LG va trebui sa mergeti in service reparatii LG.

Suprafetele dure nu se recomanda pentru dispozitivele electronice. Chiar daca dicutam despre colizitiunea cu masa din bucatarie ori cu podelele de beton veti iesi mereu in pierdere daca cel care cade este telefonul cazand liber pe suprafetele dure. Chiar si cazaturile de la distante mici pot sa fie fatale pentru telefoane in cazul in care acestea cad pe colt, ceea ce determina si spargerea ecranelor.

Nu va ganditi ca ar fi mai bine ca telefoanele sa cada pe suprafetele moi cum ar fi podelele de lemn. In cazul in care telefoanele cad in unghi drept ecranul se va sparge sau si mai rau nu va mai merfe. Cel mai bine ar fi ca in casa sa aveti covoare desi noi nu garantam nici in sensul acesta, sau ideal ete sa utilizati huse de telefoane si sa evitati ca telefoanele sa cada.

Temperaturile foarte mari pot sa afecteze telefoanele. Interiorul masinii poate sa ajunga si sa atinga temperaturi extreme in timp scurt si temepraturile acestea afecteaza toate dispozitivele smart.

Suprafetele foarte inchise la culoare de exemplu, mai ales cele negre se pot incalzi mai repede comparativ cu alte suprafete si au si tendinta de a deveni foarte calde si daca lasati telefonul pe asemenea suprafete incinse veti avea si surpriza neplacuta ca ele sa nu mai mearga.

De asemenea, in cazul in care temperaturile de pe timpul iernii din zona in cre va aflati au tendinta de a scadea mult, nu lasati telefoanele in masina pentru ca de obicei dispozitivele smart se smint bine la aceleasi temperaturi la care se simte bine si corpul nostru deci o temperatura pe minus poate a le distruga.

Daca nu vreti ca telefoanele sa se distruga nu le tineti in buzunare. Buzunarele sunt primele spatii unde va ganditi sa puneti telefoanele alatri de monezi, obicete si chei, si tot felul de lucruri dure care pot sa distruga complet ecranele de la telefon.

Multe dintre telefoane pot sa se strice din cauza ca toate cablurile sunt folosite in mod gresit. In momentul in care cablul pare ca nu mai intra bine pe portul USB cei mai multi dintre noi avem si tendinta de a le forta si de a le impinge si cu cat impingem mai tare portul in care incercam sa introducem cablul se distruge.

Daca portul de incarcare se distruge atunci in momentul in care bateria se termina nu veti mai putea folosi telefonul pana in momentul in care veti repara aceasta problema.
Bijuterii La Rosa