Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

Google adwords


google_adwords Google Adwords este un serviciu de reclama de tip PPC (pay per click) dezvoltat de Google recent pentru a castiga bani..., si credeti-ne face bani buni!

Google incepuse sa fie frustrat de faptul ca listeaza atatea siteuri si nu castiga nimic. Si-a pus mintea la contributie si a iesit cu Google Adwords , un serviciu care permite concurarea (putin neloiala) a strategiilor de optimizare si SEO.

E ca si o varianta alternativa pentru cei care nu au rabdare sau nu stiu sa faca SEO. Treaba cu Adwords a fost la inceput simpla , clientul alege cateva cuvinte cheie pe care are interes si cand userul cauta in Google respectivele cuvinte Google listeaza siteul clientului in pozitiile specifice Adwords( a se vedea poza).

Odata cu cresterea cererii de Adwords apar si problemele , ca si in SEO , cine din cei 10 -20-100 de clienti care targeteaza pe acelasi cuvant merita sa fie primul . Asa s-a complicat Adwords, au aparut licitatiile pe cuvinte cheie(convenabil pentru Google) dar si celebrele concepte de relevanta pe cuvinte alese(concept central in SEO campaings) si targetarea pe limba, ore de difuzare, buget si mai nou pe locatii ale vizitatorilor. Sa nu mai vorbim de diferitele modalitati media de promovare : link text, bannere tip gif sau jpg(pentru content sites) si mai nou, filme .

Interesant , Google Adwords pare un tool tot mai dorit si cerut de catre companiile romanesti cu interes online. De accea noi nu puteam sa nu va oferim un serviciu in jurul Google Adwords. Dar pentru ca suntem mai sinceri decat multi altii de pe net , va oferim mai jos doua filme despre Adwords , un fel de tutoriale de instalare si explicare a funciunilor de baza.

Oferta speciala :

In prima luna va oferim reclama pe Google Adwords la jumatate de pret!! La reclama de 150 lei , platiti numai 75 lei !

In plus pentru a va ajuta sa treceti mai usor peste criza acceptam si colaborari in Barter ( compensare ).

Asadar priviti cu atentie filmele de jos , iar daca nu va descurcati va asteptam cu drag sa lucram impreuna , la pagina de Contact, sau online la Yahoo Mess prin Asistenta online de sus sau la telefon 0734797911.

 Bijuterii La Rosa