Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Marketing online


Care-sunt-secretele-marketingului-prin-email Marketingul prin e-mail este unul din secretele pastrate cel mai bine in afacerile mici. Chiar daca aceasta este una dintre cele mai eficiente si accesibile metode de a ramane in contact cu clientii si perspectivele, multi evita sa utilizeze e-mail-ul la potentialul lui maxim. Motivele sunt urmatoarele: lipsa de timp, teama de a fi considerati autori de spam si competitia insuficienta.

Aceste trei mari probleme sunt usor de remediat. Furnizorii de servicii ptin e-mail au simplificat procesul de modele si de automatizare, astfel incat sa permita proprietarilor de afaceri mici sa creeze campanii eficiente, fara a investi mult timp sau competente vaste. Frica de a fi considerat autor de spam a fost de asemenea rezolvata si acest lucru poate fi evitat prin respectarea unor reguli.

Crearea unui program eficient de marketing prin e-mail incepe prin definirea strategiei pe care o vei folosi pentru a face rost de adrese si de a implica un numar mare de abonati. Odata ce ai o strategie definitiva si ai creat un continut, intretinerea este minima. Daca incepi usor si construiesti o fundatie solida, strategia ta de marketing prin e-mail va fi de un succes garantat. Vei avea posibilitatea sa valorifici beneficiile marketing-ului prin e-mail, care includ generarea conducerii, a vanzarilor si pastrarea clientilor.

Citeşte mai mult...

Bijuterii La Rosa