Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
lensa.ro

reclama-facebook Va oferim cu bucurie o forma de reclama la inceput de drum dar care este asteptata demult de catre cunoscatori!!

In sfarsit un concurent serios pentru Google Adwords! Reclama pe Facebook!

Noi deja am testat acest sistem aflat in stadiu beta si functioneaza excelent!Money mouth

De accea vi-l propunem si dumneavoastra.

Facebook are in Romania peste 800.000 de utilizatori deja si este in crestere.

Va oferim acest serviciu pentru doar 45 euro + TVA, taxa setare pe fiecare campanie in parte . Dar haideti sa va explicam si cum functioneaza.

Se creaza niste Add-uri care apar la fiecare profil targetat in parte ( a se vedea fotografia).

Acest text este mult mai generos decat cel de la Google Adwords dupa cum puteti vedea , accepta scris mai mult dar si fotografie!

Targetarea este mult mai complexa , pe langa programarea orara, bugetul zilnic dorit care incepe de la 1$ pe zi si merge maxim pana la 50 $ pe zi, vine cu o chestie geniala targetarea dupa varsta , limba si sex al persoanelor care vor vedea Add-ul.

Asta este lovitura de gratie data lui Google Adwords.

Si daca nu va este de ajuns ca sa treceti pe Facebook trebuie sa va mai spun ca platile se poate opta fie pentru plata pe click (Pay per Click) , ca si la Adwords dar si pe plata pe 1000 de vizualizari ca si in reclama clasica(Pay per View).

Va recomandam cu caldura acesta forma de publicitate si va setam campania la pret promotional , doar 45 euro + TVA, in acest pret intra si crearea contului de Facebook daca nu aveti unul.

Cred ca am specificat ca bugetul dumneavoastra poate fi cat doriti intre 1 si 50 $ pe zi!

NOU! Va aducem fani de Facebook pentru pagina dumneavoastra. Ce trebuie sa intelegeti este ca cu cat aveti mai multi fani pe pagina cu atat mai multi oameni vor vedea postarile dumneavoastra.

Exista o formula prin care Facebook analizeaza si stabileste procentul din fani la care arata mesajul in functie de activitatea de pe pagina , adica likes pe postari, comentarii, sharuiri. Acestea se pot creste publicand poze haioase sau bancuri la care s-a observat ca publicul raspunde foarte bine.

Ce va oferim noi sunt Fani 100% reali, persoane conectate si nu roboti asa cum veti gasi in mare parte din celelalte oferte. Avem fani 100% romani , preturile le gasiti aici : Fani Facebook romani.

De asemenea avem si targetati international dar si Fani 100% americani pe care ii gasiti aici : Fani internationali.

Va recomand cu drag sa va cresteti conturile sociale pentru a va putea crea propriile canale de promovare pe care sa le folositi dupa cum doriti.

Va asteptam pentru detalii si contracte pe pagina de Contact sau online la Asistenta online ( pe Yahoo Mess).


Bijuterii La Rosa