Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

social-media

Propunere cresterea vizibilitatii siteului si promovare de tip SEM ( search engine marketing ) si SMM ( social media marketing).

Sunt doua concepte relativ noi de promovare online care pot duce in timp la cresterea vizibilitatii siteului dumneavoastra pe internet si atragerea de trafic ( altul decat cel vizat prin SEO Si SERP).

Acest demers de promovare prin stategiile descrise mai sus are ca scop cresterea traficului siteului dumneavoastra , aducerea de trafic colateral motorului Google.ro .

Promovarea de tip SEM si SMM este o tehnica relativ noua si vizeaza atat cresterea vizibilitatii siteului si ofertelor dumneavoastra de catre un public mai larg , cat mai ales aducerea de potentiali noi clienti din afara moarelor de cautare. Aceasta tehnica este un 'must' al acestor vremuri si este folosit la scara mica sau mai mare de catre toate companiile cu interes in domeniul online .

Vine perfect pe ideea de Web 2.0 , conceptul de promovare prin interactiunea utilizatorului , care poate da Like, Tweet, comenta , distribui link, promova la randul lui gratuit pagina care il intereseaza , etc...

Aceasta informatie despre ofertele dumneavoastra va fii mult mai usor asimilata de catre un public mai larg prin faptul ca ducem informatia spre el in propriul lui mediu, Facebook, Twitter, etc astfel incat rata de interes si de interactiune va fii mult mai mare.

In plus linkurile generate din aceste demersuri vor intari puterea siteului dumneavoastra in ochii motoarelor de cautare , care pur si simplu iubesc linkurile ce vin de pe retele de socializare, bloguri, etc.. Aceste bloguri la randul lor vor genera trafic indirect din Google catre pagina dumneavoastra .

Pe scurt acest demers desfasurat pe o perioada de minim 1 an ( recomandabil ar fii sa nu se opreasca niciodata ) va genera o crestere substantiala a traficului siteului dumneavoastra .

Ce va propunem noi este :

1. Promovare pe Facebook : a)prin cresterea paginii dumneavoastra prin tehnici de obtinere de Like-uri si publicare de continut constant ( cel putin 1 articol pe saptamana)
b) crearea unui grup de discutii care va atrage prieteni si discutii libere despre " Cel mai Bun hotel din Cluj ' sau " Turism in Cluj "( sigur ca aceste subiecte se adapteaza in functie de specificul dumneavoastra)

2. Creare cont pe Google + noua platforma de social media a lui Google si publicarea de continut constant.

3. Crearea de cont de Twitter si promovarea de continut constant.

4. Creare canal de Youtube si promovarea unor filme care vor directa spre dumneavoastra prin cresterea vizualizarilor pe diverse teme despre Cluj . Acest aspect face parte din Video Marketing si are rezultate excelente pe termen lung in ceea ce priveste traficul targetat.

5. Creare conturi si distribuire material pe alte retele extrem de importante pentru SMM : Stumble Upon, Digg.com, Delicious, My space, Reddit.com, LinkeIn, Diigo.com.

6. Creare blog pe structuri ca Blogger.com, Wordpress si Tumblr.com pe care se vor publica cel putin 1 articol pe saptamana despre Cluj cu directionare spre siteul dumneavoastra.

7. Creare pagina de prezentare pe cateva siteuri extrem de importante cum ar fii : Squidoo.com, Hubpages.com.

8. Promovarea hotelului prin articole advertorial la 3 luni pe portalele noastre : www.destinatiidevacanta.ro, www.afacereazilei.ro ,www.oraselelumii.ro , etc, infuctie de specificul activitatii dumneavoastra care au peste 5.000 de unici pe luna fiecare.


Cost Total pe 1 an de zile : 14.400 ron + TVA, adica 1200 lei + TVA pe luna .

La acest contract veti primi BONUS : un banner de 200 x 200 px pe 1 an de zile pe unul dintre portalele noastre.

Profita acum de oferta noastra .... si contacteaza-ne aici: a pagina de Contact, sau online la Yahoo Mess prin Asistenta online de sus sau la telefon 0734797911.

Bijuterii La Rosa