Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Sfaturi-pentru-optimizare-site Sfaturile de astazi sunt primite de la o firma de optimizare seo Cluj. Optimizarea metadescrierilor este foarte importanta.

Atunci cand publicati un articol ar trebui sa ii adaugati si descrieri meta. Acestea sunt un fel de rezumat pe care motorul de cautare il citeste. Practic inca din titlu, linkuri si descrieri meta, motorul de cautare intelege exact despre ce este vorba intr-o anumita pagina. In general dar nu de fiecare data descrierile meta apar pe Google.

Acestea trebuie sa cuprinda cuvintele cheie si sa fie relevante totodata si pentru expresiile pe care voi le vizati si de asemenea sa fie si atractive si relevante pentru utilizatorii care o vad pe Google. Pentru aceasta descriere aveti o rubrica in Yoast.

Optimizati si introducerea si continutul. Sunt mai multe teorii care au legatura cu frecventa cu care apare cuvantul cheie in articole. Personal nu credem ca exista un raspuns adevarat in totalitate. este evident ca ar trebui sa apara de macar cateva ori cuvantul cheie dar totul depinde de cat de mult va intindeti cu inserarea expresiilor in articol.

In momentul in care simtiti ca incepeti sa exagerati ar trebui sa va opriti pentru ca in mod sigur si motorul de cautare va trage aceeasi concluzie. Introduceti cuvantul cheie in primele paragrafe si ideea este ca fecventa acestei expresii trebuie sa para cat mai naturala in momentul in care scrieti despre respectivul lucru.

Optimizarea titlurilor si optimizarea subtitlurilor este de asemenea un aspect foarte important.

In momentul in care publicati un articol puteti alege singuri ce este titlu si ce anume este subtitlu. Ganditi-va la aceste titluri si subtitluri ca la cuprinsul unei carti. Titlurile il ajuta pe Google sa priceapa si structura articolului tau.

Este evident ca il ajuta si pe utilizator organizarea aceasta a continutului. Titlurile si subtitlurile aflate in articol, ar putea sa fie utilizate folosind tagurile h in loc sa folositi fonturi si culori. Daca aveti wordpress in romana veti vedea cum sa puneti titlurile si de asemenea si daca site-ul are un cms in engleza in editor veti vedea in mod sigur cum ar trebui sa puneti tagurile h.

Optimizati imaginile care se afla in continutul site-ului. Atunci cand vine vorba despre imagini sunt trei lucruri importante. Relevanta pozelor pentru expresiile cheie folosite, optimizarea imaginilor din punct de vedere al dimensiunilor, acestea nu trebuie sa fie nici foarte mari dar nici foarte mici, adaugarea alt text, adica text alternativ care sa aiba cuvantul cheie pentru cel putin o poza in cazul in care aveti mai multe.

Inserati si linkuri interne dar si linkuri externe. Ele poarta numele de inbound links sau de outbound links. Se recomanda sa inserati cel putin doua linkuri spre al continut din articol si unul catre un site extern. Se prefera ca toate aceste linkuri sa fie cat mai relevante si sa ii ajute pe utilizatori dar si sa nu fie puse in mod artificial numai pentru ca asa considerati ca trebuie. Un site trebuie sa aiba o structura echilibrata si asta se obtine in primul rand cu linkuri.