Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

Webdesign


Cu totii ne dorim sDe-ce-design-ul-este-considerat-limbajul-trupului-pentru-weba fim cat mai prezenti in mediul online, in special in cazul in care avem o afacere. De aceea, servicii de web-design Bucuresti sunt mai mult decat binevenite in asemenea cazuri. Astfel de servicii web-design Bucuresti sunt oferite de catre Quickpanda.ro, una dintre cele mai bune companii din acest domeniu.

Web design-ul bun nu se refera doar la aspect. Acesta se leaga foarte mult si de mesajul trimis utilizatorului, iar acest lucru este, probabil, mult mai important decat aspectul. Proiectarea unui mesaj vizual, care va contine text, trebuie sa fie usor inteles de catre oamenii carora acest li se adreseaza.

Avand in vedere acest lucru, trebuie sa stapanim metoda de conectare cu oamenii care ne viziteaza site-ul web. In afara de a sti ceea ce isi doresc si ceea ce cauta acestia, va trebui sa cunoastem modalitate prin care sa facem ca informatia de care acestia au nevoie sa fie accesibila. Fie ca este vorba de pasionati de tehnologie si informatica, fie ca vorbim de persoane care nu exceleaza la acest capitol, va trebui sa gasim o modalitate de a atrage ambele categorii.

Citeşte mai mult...


sitesihostingla100euroVa prezentam oferta noastra pentru inceputul de an 2013. Aceasta oferta consta in realizarea unui site cu administrare pe platforma Wordpress , teme de design profesionale , plugin pentru optimizarea SEO, sitemap .xml cu butoane pentru social share in fiecare pagina + pagina de contact personalizata la numai 100 euro .

Si pentru ca oferta noastra sa fie "cea mai tare de pe piata " va oferim si Gazduire 1 an de zile pe serverele noastre dotate cu ultimele tehnologii si backup zilnic in acelasi pret.

Lucrurile care deranjeaza cel mai mult la un pachet de hosting sunt limitarile de conturi de email, addons si baze de date. Noi iti oferim conturi nelimitate de email, baze de date, addons si multe altele .

Pachetul prins in aceasta promotie are 500 Mb spatiu fizic, cat despre banda nu fa faceti griji, va dorim din toata inima sa generati un trafic pe care sa nu il putem suporta. Pachetul standard cuprinde 10 Gb traffic de date lunar.

Citeşte mai mult...


oferta-speciala

Oferta speciala : site de tip CMS , la alegere Joomla sau Wordpress la numai 650 Lei , livrabil intr-o zi !

Plus : design profesional 2010, cu tehnologii framework si warp.

Siteul contine : design specializat si unic, posibiliate logare membrii, pagina de contact personalizata cu trimitere de email spre detinator, posibilitate insertie buton Asistenta online prin Yahoo Messenger, afisare curs valutar, ora exacta, convertor valute pe site, interfata de administrare complexa in limba romana sau engleza dupa caz, numar de pagini nelimitat.

Oferta este valabila in urmatoarele conditii : cont de gazduire cu Cpanel, plata integrala in avans.

Pentru cei care vor opta pentru gazduire pe serverele noastre cu 1 Gb spatiu fizic, traffic 10 Gb, numar conturi de email nelimitat, ultima versiune Cpanel  la numai 40 euro + TVA/an mai oferim un discount de 5 % din pretul de 650 lei , adica : un incredibil 617 lei.

Citeşte mai mult...

Bijuterii La Rosa