Bradu Ovidiu Dan Find us on Google+
30 apr, 2017
evaluaredigitala.ro

oferta-speciala

Oferta speciala : site de tip CMS , la alegere Joomla sau Wordpress la numai 650 Lei , livrabil intr-o zi !

Plus : design profesional 2010, cu tehnologii framework si warp.

Siteul contine : design specializat si unic, posibiliate logare membrii, pagina de contact personalizata cu trimitere de email spre detinator, posibilitate insertie buton Asistenta online prin Yahoo Messenger, afisare curs valutar, ora exacta, convertor valute pe site, interfata de administrare complexa in limba romana sau engleza dupa caz, numar de pagini nelimitat.

Oferta este valabila in urmatoarele conditii : cont de gazduire cu Cpanel, plata integrala in avans.

Pentru cei care vor opta pentru gazduire pe serverele noastre cu 1 Gb spatiu fizic, traffic 10 Gb, numar conturi de email nelimitat, ultima versiune Cpanel  la numai 40 euro + TVA/an mai oferim un discount de 5 % din pretul de 650 lei , adica : un incredibil 617 lei.

Exemple siteuri realizate in aceste conditii : www.webiphonegames.com, www.oraselelumii.ro, www.afacereazilei.ro

Oferta este valabila doar in conditiile descrise mai sus , fara exceptii si cu obligatia clientului de a pune la dispozitia noastra : sigla , harta site + informatii baza . Contractele se vor programa in functie de disponibilitatea noastra de a efectua lucrarile .

Pentru orice altceva optiuni suplimentare pe siteuri va rugam sa consultati pagina SITE DINAMIC PE STRUCTURA CMS.

Pentru orice informatie si comenzi va asteptam la pagina de Contact sau online pe Yahoo Messanger de la butonul Asistenta online.

Bijuterii La Rosa