Cum-se-strica-un-telefon

Cum se strica un telefon?

Sunt numeroase lucruri care pot duce la distrugerea telefonului. Acum puteti avea un telefon smart care sa functioneze perfect si in minutul urmator puteti sa il vedeti distrus. Service reparatii telefoane Bucuresti va da cateva sfaturi cu ajutorul carora puteti elimina situatia de a distruge telefonul smart.

Majoritatea oamenilor depind de dispozitivele lor mobile. Acestea ne ajuta sa ramanem conectati, informati si la curent cu tot ceea ce se intampla pe parcursul zilei. Pentru multi dintre noi smartphone-urile au deveit mai mult decat un simplu dispozitiv, si tocmai de aceea ar trebui sa avem mai multa grija de ele.

In primul rand ar trebui sa nu mai tratam aceste dispozitive ca si cand ar fi niste jucarii pe care le putem inlocui ori de cate ori se strica, ci ar trebui folosite drept ceea ce sunt, dispozitive sensibile care ne faciliteaza munca.

Atat cadura cat si frigul au potentialul de a distruge un dispozitiv smart. Daca lasati telefonul in masina in timpul verii sau undeva in aerul rece din timpul iernii acesta va suferi anumite transformari care la o lunga expunere il vor distruge si va vor determina sa il schimbati. Studiile arata ca dispozitivele Android rezista mai bine la frig decat cele IOS, dar la aproximativ -40 de grade F ambele platforme se vor opri din functionare.

Atunci cand sunteti in astfel de situatii termice extreme cel mai bine este sa inchideti dispozitivul.

Ignorarea malware-urilor. Acestea nu sunt doar pentru calculatoare si laptopuri ci exista si pentru telefoane. Un virus sau un malware va poate afecta dispozitivul smart.

Este important sa va asigurati atunci cand instalati aplicatii ca instalati ceea ce trebuie si va recomandam sa aveti si o aplicatie care sa ruleze ca si antivirus pe telefonul dumneavoastra. Nu ignorati atentionarile pe care aceasta aplicatie vi le trimite in ceea ce priveste eventualitatea instalarii unor aplicatii care sa va afecteze telefonul.

Telefoanele smart au destul de putin spatiu de stocare. Daca folositi Android si aveti carduri de memorie pe care le utilizati inteligent atunci nu veti fi in situatia de a va trezi cu memoria atat de plina incat sa nu mai functioneze.

Exista si unele persoane care folosesc telefoanele fara carduri de memorie si isi dau seama de acest lucru in momentul in care dispozitivul incepe sa nu mai functioneze corect. Fara spatiu suficient dispozitivul nu va functiona corect.

Un smartphone functioneaza, si functioneaza, si functioneaza… si de cele mai multe ori merg mai mult decat un calculator sau un laptop. Chiar si aceste platforme mobile extrem de stabile au nevoie de odihna.

Macar odata pe luna telefonul a trebui stins pentru 30 de minute si repornit. Facand asta va asigurati ca se goleste memoria cache, si subsistemele se restarteaza corect. Stingerea telefonului macar odata pe luna si repornirea acesteuia il va face sa reziste mai mult, va ajuta la golirea corespunzatoare a memoriei RAM, si va ajuta anumite teste care trebuie sa aiba loc in momentul reaprinderii.

Din motive foarte ciudate tanara generatie are tendinta sa puna telefonul in buzunarul din spate al pantalonilor. Exista desigur riscul de a sparge dispozitivul stand pe el. Din cauza dimensunilor foarte mici ale buzunarelor riscati de asemenea si sa pierdeti telefonul sau atunci cand va miscati acesta poate cadea pur si simplu.