sitesihostingla100euro

Site si hosting la numai 100 euro

Va prezentam oferta noastra pentru inceputul de an 2013. Aceasta oferta consta in realizarea unui site cu administrare pe platforma WordPress , teme de design profesionale , plugin pentru optimizarea SEO, sitemap .xml cu butoane pentru social share in fiecare pagina + pagina de contact personalizata la numai 100 euro .

Si pentru ca oferta noastra sa fie „cea mai tare de pe piata ” va oferim si Gazduire 1 an de zile pe serverele noastre dotate cu ultimele tehnologii si backup zilnic in acelasi pret.

Lucrurile care deranjeaza cel mai mult la un pachet de hosting sunt limitarile de conturi de email, addons si baze de date. Noi iti oferim conturi nelimitate de email, baze de date, addons si multe altele .

Pachetul prins in aceasta promotie are 500 Mb spatiu fizic, cat despre banda nu fa faceti griji, va dorim din toata inima sa generati un trafic pe care sa nu il putem suporta. Pachetul standard cuprinde 10 Gb traffic de date lunar.

Veti primi cont de administrare Cpanel, ultima versiune si garantam un uptime de 99% pe an.

Daca avem clienti multumiti ? Va prezentam cateva proiecte realizate cu acest pachet: www.autismcampiaturzii.ro, www.cumgatesc.eu, www.epoezii.info, www.algeria.ro, www.seobrave.com, www.mycybertutor.com, www.hyperexcitability.com, www.phauci.com, www.phonoloblog.org, www.weloveski.com, www.atlantahomesources.com, www.chocolatetodiefor.org, www.e107brasil.org, www.ibctoknow.org, www.isdepressionhereditary.net, www.iordania.ro, www.emma-lung.com…..si am putea continua.

Trebuie specificat ca pachetul de hosting costa din al doilea an 35 euro pe an , asta pentru a nu crede ca incercam sa ascundem ceva!

Termen de realizare : maxim 3 zile de la primirea informatiilor necesare ! Client support for hosting : prin telefon, email si Yahoo mess, skype…dar foarte rar avem probleme cu serverele noastre . Poate de accea dam atatea date de contact :).

Consultanta seo ulterioara , 100% Google safe si doar cu metode white hat si rezultate excelente in Serp cu discount pentru clientii nostri.

Mai mult chiar nu stiu ce am putea oferi. Sfatul meu este sa profitati de aceasta oferta One time acum , pentru ca nu va fii valabila la nesfarsit.

Cumpara pachetul direct prin Paypal folosing butonul de mai jos sau daca nu poti plati cu Paypal contacteaza-ne la pagina de Contact sa gasim o varianta. ( suntem flexibili si aici ).

 

Dupa ce ati facut plata va rugam contactati-ne aici pentru a stabili detaliile lucrarii. Suntem nerabdatori sa va facem multumiti!
*Pachet promotional valabil pentru perioada 14 ianuarie – 31 martie 2013 in limita posibilitatilor tehnice de realizare!