Cosmetic aloe cream

Cosmetice bio versus cosmetice chimice

0 Shares
0
0
0

Va place sa va machiati si sa va ingrijiti corpul? Va place sa folsoiti creme, lotiuni, uleiuri etc? Ei bine, acum trebuie sa tineti cont ca toate produsele cosmetice, cremele si produsele de infrumusetare pe care le folositi in fiecare zi si care vin in contact cu pielea dumneavoastra, sunt intr-adevar produse de caltiate si mai presus de toate naturale – ca nu contin substante chimice si iritante pentru piele, ca favorizeaza o respiratie adecvata pentru celule.

Cosmetice artificiale

Ca sa vorbim despre cosmetice bio online, trebuie sa intelegem si care este treaba cu cosmeticele arificiale, de ce nu sunt indicate si care sunt problemele pe care le pot determina. Sa incepe: alergiile, iritatiile, eruptiile cutanate, arsurile si chiar caderea parului sunt doar cateva din reactiile alergice cu care se confrunta femeile din toata lumea care folosesc produse cosmetice cu ingrediente sintetice.

Aceste produse contin ingrediente chimice periculoase, unele chiar cancerigene. Specialistii spun ca in SUA aproape 60 000 de femei au acuzat astfel de reactii adverse.

Multe femei economisesc bani alegand produse cosmetice sau creme fara sa se mai uite la ingredientele si elementele din care sunt fabricate. Cu toate acestea, eset foarte important sa faceti un pic de efort si sa va informati. Luati in considerare produsele cosmetice bio si renuntati treptat la folosirea celor chimice.

De ce? Cu siguranta va doriti o piele sanatoasa, vreti sa va pastrati tineretea o perioada cat mai indelungata de timp. Aceste produse cosmetice bio va pot ajuta si nu au efecte adverse.

Iata mai departe cateva ingrediente daunatoare din produsele de infrumusetare pe care ar trebui sa le evitati:
– Culori – alegeti culori naturale, evitati substantele chimice din vopseluri E133 Brilliant Blue, verde stralucitor BS-E142, galben E102, rosu 33. De asemenea trebuie evitate produsele care contin formaldehid quatemium 15, glicol eter, mercur si plumb, metil, propil, butil si etil parabeni, petrolatum, fenilendiamina (PPD) si toluenul Falata. Aceste ingrediente, folosite zilnic, pot fi daunatoare.
Evitati conservantii: 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol (cunoscut sub numele de bronopol), BHA, BHT (hidrotolueno butilat) Imidazolini-dil, Urea Diazolininil (derivat din formaldehida), DMDM Hydantoin.

Sapun deodorant – sapunurile cu PH9 indeparteaza mantaua protectoare a pielii. Evitati sapunurile care contin amoniac, fenol si alte substante cancerigene. In schimb folositi cosmetice bio.
– Sampon – Evitati sampoanele care contin DEA si laurilsulfat de sodiu.
– Crema de ras – care contine apinina – este o substanta ce afecteaza sistemul imunitar.
– Antiperspirant – nu permit respiratia pielii intr-un mod corespunzator.
– Pasta de dinti – evitati consumul de zaharina si rezorcinol care pot provoca tulburari de circulatie, convultii si chiar moarte. Evitati produsele de albire care afecteaza smaltul dintilor.
– Apa de gura cu phenol si etanol – etanolul este suspectat ca fiind cauza cancerului de esofag.
– Fixative de par care contin polivinilpirrolidina PEG-40 – aceasta are niveluri mari de dioxina si propilenglicol.

Studiile arata ca ele pot modifica undele cerebrale si pot determina tulburari hepatice si renale.
– Fard de ochi – evitati-l pe cel care contine oxid de fier.
– Mascara – evitati sa imprumutati rimelul de la alte persoane; evitati-le pe cele care contin polivinilpirrolidina (PVP).
– Rujul – adesea contine parafina, un amestec de hidrocaroni petrolierli, iar unele sunt contaminate cu benzen-a-piran si benzo-b-fluroanteno carcinogen.
– Parfumuri si arome – evitati-le pe cele care cotnin toluen si benzaldehida.
– Lotiune de corp – evitati-le pe cele cu poluantii de petrol, inclusiv xeno- estrogeni. Dar pentru hidratarea pielii corpului puteti folosi cu incredere cosmetice bio.

 

 

0 Shares
You May Also Like
consultanta-seo

Consultanta SEO

In acest capitol va prezentam oferta noastra de consultanta SEO . Aceasta are menirea de a invata de…
Citeste
google_adwords

Google adwords

Google Adwords este un serviciu de reclama de tip PPC (pay per click) dezvoltat de Google recent pentru…
Citeste