Cum-pot-fi-albiti-dintii

Cum pot fi albiti dintii?

Dintii trebuie sa fie sanatosi, drepti si mai ales albi. Dintii care nu sunt albi, in mod evident arata inestetic. Cu toate acestea, multi oameni se lupta cu dintii galbeni si folosesc metode de albire a dintilor, atat albirea profesionala, cat si sfaturi despre utilizarea remediilor casnice, cum ar fi bicarbonatul.

In randurile care urmeaza vom discuta despre albirea dintilor, si veti afla de ce este indicat sa accesati https://www.mydental.clinic/estetica-dentara-si-albire-dinti/, pentru a lua legatura cu specialistii in estetica dentara si albirea dintilor, care va pot ajuta sa obtineti dintii de un alb stralucitor. Cititi pana la final, pentru a afla multe informatii interesante!

Ce este albirea dintilor?

Sub termenul de albire dentara, sunt sintetizate metodele de albire a dintilor. Visul pacientilor cu dintii albi este implinit. Se utilizeaza peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamida. Aceste substante descompun pigmentii continuti in structura dintelui prin oxidarea acestora.

Dintii sunt astfel albiti. Albirea se efectueaza atunci cand dintele natural are o culoare inchisa sau galbuie. Decolorarea poate aparea, in special datorita consumului frecvent de cafea, vin rosu, ceai si nicotina.

Albirea dintilor – cum arata albirea profesionala a dintilor?

Ar trebui sa faceti o curatare profesionala a dintilor inainte de albire, deoarece eliminarea biofilmului si a tartrului permite agentului de albire sa patrunda mai bine substanta dintilor.

Ce metode exista?

Se face distinctia intre doua metode de albire: albire externa si interna. Albirea interna (de asemenea, albirea cu putere) este o albire a dintilor care se efectueaza intr-o practica dentara. Odata cu albirea acasa, albirea dintilor este ingrijita doar acolo.

Cum functioneaza tratamentul?

Dentistul foloseste un agent de albire concentrat pentru albirea la cabinetul stomatologic. Acesta se aplica direct pe dintii decolorati si este apoi activat de o lampa de albire sau de un laser moale. Peroxidul se dezintegreaza si oxigenul activ isi poate dezvolta efectul de albire.

Acest tip de albire dentara are nevoie de o singura sesiune pentru albirea dintilor. O alta metoda comuna de albire a dintilor consta in sisteme de albire care folosesc o sina de plastic incarcata cu inalbitor.

Pintenul este introdus de dentist in timpul tratamentului si indepartat din nou dupa aproximativ o ora. De asemenea, pacientul poate duce acasa materialele necesare pentru albirea la domiciliu. Timpul de aplicare pentru albirea la domiciliu este de obicei de 2-3 saptamani. Atunci primele succese sunt clar vizibile, zambetul apare alb si radiant.

Care este rezultatul?

Perspectivele de iluminare pe termen lung sunt bune pentru majoritatea pacientilor care pot fi tratati intr-o clinica medicala, de specialisti. Rezultatul este adesea stabil pe o perioada lunga de timp, dar in timp se poate observa o usoara intunecare, care poate fi remediata prin albire revigoranta. In general, dintii raman mai albi.

Albirea dintilor cu produse de albire din farmacie?         

Magazinele de produse farmaceutice ofera acum o gama intreaga de produse care promit albirea dintilor si, pe langa remedii testate si testate, sunt adesea folosite acasa.

Produse de albire: care sunt?

Gelul de inalbire (gel de albire), benzile sau pasta de dinti pentru dinti albi pot fi achizitionate la magazine online sau chiar si de la unele farmacii la un pret mic, dar adesea nu produc rezultatul dorit. In mod evident, eficienta acestora este infima, in comparatie cu eficienta unui tratament profesional de albire dentara, efectuat de catre specialistii in estetica dentara si albire profesionala a dintilor.

Riscuri si reactii adverse la albire?

Albirea medicala este o metoda dovedita si bine documentata stiintific pentru a face dintii sa straluceasca din nou alb. Cu toate acestea, albirea dintilor poate avea in continuare riscuri si efecte secundare care umbresc albirea:

  • Iritarea gingiilor.
  • Sensibilitate crescuta.
  • In cazul dintilor cariati, albirea dintilor poate deteriora grav nervul dintelui.
  • Modificari ale suprafetei smaltului din cauza albirii.
  • Albirea intotdeauna lumineaza doar dintii naturali – coroanele, furnirurile sau umpluturile nu schimba umbra.
  • Metodele de albire a dintilor nu trebuie utilizate mai mult de doua ori pe an.

Cum pot preveni decolorarea in timp util?

Periajul regulat este o masura preventiva absoluta impotriva dintilor decolorati. Fara ingrijire dentara minutioasa, forma de placa si tartru, care poate provoca decolorarea. Curatarea profesionala a dintilor la stomatolog ar trebui sa faca parte si din ingrijirea preventiva obisnuita.

Tratamentul are pretul sau, dar petele de dinti, placa si piatra sunt indepartate eficient. La sfarsitul tratamentului, suprafetele dintilor sunt lustruite, ceea ce ingreuneaza noua placa dentara si decolorarea.

Asadar, in cazul in care nu va multumeste aspectul dintilor dvs., care sunt vizibil ingalbeniti, in mod evident trebuie sa luati in considerare un tratament de albire dentara.

Daca pana acum ati folosit produse despre care se spune ca ofera albirea dentara, iar rezultatele nu au aparut, cu siguranta veti vedea o diferenta uriasa, atunci cand veti opta pentru un tratament de albire dentara profesionala, efectuata de catre specialisti, intr-un cabinet de stomatologie. Aceasta este cea mai eficienta solutie pentru albul imaculat al dintilor.