De ce este indicat sa optati pentru incarcatoare wireless?

De ce este indicat sa optati pentru incarcatoare wireless?

0 Shares
0
0
0

Ce este incarcarea wireless si am nevoie de ea?

IPhone 8 si iPhone X de la Apple vin cu incarcare wireless, asa ca nu mai este nevoie sa accesati un cablu. Cum functioneaza, ce il sustine si este mai rapid? Veti afla mai multe detalii despre incarcarea wireless, si cu siguranta la final veti fi tentati sa accesati https://www.tozmobile.ro/incarcatoare-auto-wireless, pentru a achizitiona un incarcator wireless.

Noile iPhone X si iPhone 8 accepta pentru prima data incarcarea wireless intr-un smartphone Apple – dar ce este, cum functioneaza si merita sa folosesti?

Cum imi incarc wireless telefonul?

Incarcarea wireless inseamna, dupa cum sugereaza si numele, inseamna ca nu mai trebuie sa conectati un cablu la smartphone pentru a-l incarca. Pur si simplu asezati-l cu fata in sus pe un covoras special sau pe o tableta, si este suficient pentru a incepe incarcarea bateriei smartphone-ului dvs., fie ca este iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S8 sau orice nume de smartphone-uri diferite care accepta incarcarea wireless.

De ce am nevoie?

Aveti nevoie de doua lucruri. Primul este un smartphone care accepta incarcarea wireless sau un accesoriu pe care il puteti adauga pentru a adauga incarcare wireless daca nu este incorporat.

Al doilea este un incarcator wireless. Aceste mici pucuri sau covorase au diverse forme si dimensiuni, si le puteti achizitiona simplu si rapid, accesand https://www.tozmobile.ro/incarcatoare-auto-wireless.

Este mai rapid?

Unele incarcatoare wireless sunt mai rapide decat altele, incarcatoarele moderne cu putere mai mare, capabile sa incarce complet un smartphone cu baterii mari in aproximativ doua ore. In general, ele sunt clasificate in functie de putere, cu incarcatoare de 5W si 10W obisnuite sau de amperaj de iesire, cu incarcatoare wireless 1A la 5V comparabile cu un incarcator de cablu USB 1A standard, precum cel care vine cu iPhone 7.

Ce este incarcarea wireless „Qi”?

Exista cateva standarde concurente in industria incarcarii de tip wireless, care au fost concepute pentru gadgeturi portabile, cum ar fi smartphone-urile. Cele mai multe smartphone-uri accepta atat Qi-ul Wireless Power Consortium. Esista insa si smartphone-uri care accepta si standardele PMA sau AirFuel Alliance, ceea ce inseamna ca vor functiona la majoritatea incarcatorilor disponibile. Qi – ul devine rapid cel mai popular standard de incarcare fara fir, si cel folosit de Apple pentru noul iPhone 8 si iPhone – X.

Cum functioneazã?

Incarcarea wireless functioneaza prin transferul de energie de la incarcator la un receptor din spatele telefonului prin inductie electromagnetica. Incarcatorul foloseste o bobina de inductie pentru a crea un camp electromagnetic alternativ, pe care bobina receptorului din telefon il transforma din nou in electricitate pentru a fi alimentat in baterie.

In mod obisnuit, acestea trebuie sa fie in apropiere unul de celalalt si sa fie aliniate corect unul peste altul, desi in mod normal nu este necesara o orientare setata. Periutele de dinti reincarcabile si alte accesorii pentru baie au folosit incarcarea inductiva inca din anii ’90.

In afara de iPhone 8 si X, ce il accepta?

Incarcarea wireless a fost incorporata pe smartphone-uri inca de la Palm Pre in 2009, cu unele dintre telefoanele Nokia Lumia, cum ar fi cele 820 si 920, obtinand suport pentru incarcare wireless in 2012. Google Nexus 4 a acceptat si incarcarea wireless si Samsung a acceptat incarcarea wireless in Linia Galaxy S din S4 din 2013.

O varietate de ceasuri inteligente, inclusiv Apple Watch, Moto 360 si LG Watch Style, pot fi incarcate numai fara fir, in timp ce unele tablete, cum ar fi Nexus 7, accepta incarcare wireless.

Unele laptopuri pot fi, de asemenea, incarcate fara fir, dar sunt de obicei incompatibile cu tehnologiile si standardele utilizate pentru incarcarea gadgeturilor mai mici.

Se incalzeste telefonul?

Da, majoritatea telefoanelor si a unor incarcatoare se incalzesc usor pe partea din spate unde are loc incarcarea wireless. Smartphone-urile se incalzesc usor atunci cand sunt incarcate prin cablu, deci diferenta este mica in majoritatea cazurilor si nu este ceva de ce sa va faceti griji. Daca incepe sa se incalzeasca, totusi, ar putea fi o problema cu bateria, la fel ca in cazul Galaxy Note 7 de la Samsung, care este predispus la foc.

Exista dezavantaje?

Dezavantajul cel mai mare este ca incarcarea wireless nu poate fi realizata prin metal cu tehnologia actuala. Asta inseamna ca majoritatea smartphone-urilor care se incarca fara fir au spatele din plastic sau din sticla, dintre care ulterior le face mai fragile.

De asemenea, este posibil sa nu functioneze prin carcase groase, desi in general se face prin carcase subtiri din plastic, dependente de telefon si incarcator.

Incarcarea wireless va fi un lucru mare?

In timp ce standardele de incarcare wireless sunt in flux de ani de zile, acum ca majoritatea dispozitivelor accepta mai multe standarde sau cel putin Qi, incarcarea wireless este probabil sa devina o parte standard a smartphone-urilor in viitorul apropiat. Adoptarea Qi de catre Apple este probabil sa faca din acesta standardul principal.

0 Shares
You May Also Like
consultanta-seo

Consultanta SEO

In acest capitol va prezentam oferta noastra de consultanta SEO . Aceasta are menirea de a invata de…
Citeste
google_adwords

Google adwords

Google Adwords este un serviciu de reclama de tip PPC (pay per click) dezvoltat de Google recent pentru…
Citeste