Eu-am-nevoie-de-un-smartwatch

Eu am nevoie de un smartwatch?

Ai observat la colegul de la birou ca poarta un smartwatch pe mana atunci cand vine la servici? Ai vazut de-asemenea ca la sala de fitness la care mergi sa te antrenezi, atat fetele cat si baietii poarta astfel de ceasuri pe mana? Ai vazut de-asemenea in oras cand ai fost la cumparaturi ca mai multe persoane au asemenea ceasuri la incheietura mainii?

Ei bine, cel mai probabil te intrebi de ce din ce in ce mai multe persoane poarta astfel de ceasuri, si daca ai si tu nevoie de unul. Vei afla in acest articol mai multe detalii despre ce este, ce face si daca ai si tu nevoie de un smartwatch.

Ce este un smartwatch?

Inainte de a stii daca ai nevoie si tu de un astfel de produs, cu siguranta trebuie sa stii ce este un smartwatch, pentru ca nu este un simplu ceas care iti permite sa te informezi cat este ora. Un astfel de ceas, este un ceas inteligent, care vine cu un sistem de operare la fel ca telefonul mobil inteligent.

Daca nu esti prieten/a cu tehnologia, te intrebi ce inseamna acest lucru. Ei bine, pentru ca acest smartwatch are sistem de operare, vei putea dupa ce il vei conecta la telefon, sa vezi toate notificarile de pe telefon, direct pe ceas.

De exemplu, daca lucrezi ceva si ai mainile ocupate iar telefonul nu iti este la indemana, poti sa vezi cine te suna, avand ceasul pe mana. Poti de-asemenea sa citesti mesajul primit pe telefon, chiar si cand nu ai telefonul la indemana. Cum? Simplu si usor, te uiti pe ecranul ceasului inteligent pe care il porti pe mana.

Primesti un comentariu pe Facebook sau Instagram? Ei bine, poti sa vezi notificarea pe ceasul inteligent pe care il porti pe mana. Pare interesant, nu-i asa? Ei bine, si asta nu e tot.

Atunci cand ai pe mana un smartwatch, piti de exemplu sa ai acces rapid la piesele muzicale pe care le ai copiate in telefon. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca un astfel de ceas are functie GPS, ceea ce inseamna ca poti sa ajungi la destinatie cand nu cunosti drumul, pentru ca in ajutor iti va veni functia GPS. Chiar si daca nu are aceasta functie, ceasul tot te poate ajuta, pentru ca fiind conectat la telefon, utilizeaza functia GPS a acestuia.

Un smartwatch este foarte util chiar si la sala de sport. Deja ai vazut multi tineri care poarta in timp ce se antreneaza, un asemenea ceas pe mana. Daca nu prea ai tangente cu tehnologia, cu siguranta nu stiai de ce poarta toti un asemenea ceas. Ei bine, un astfel de dispozitiv le permite sportivilor sa isi urmareasca ritmul cardiac. Le ofera de-asemenea informatii despre caloriile arse in timpul unui antrenament la sala.

Dupa cum se poate vedea asadar, un smartwatch este un dispozitiv deosebit de important, un dispozitiv de care cu siguranta fiecare persoana are nevoie. Deci, daca te intrebi “Eu am nevoie de un smartwatch?”, cu siguranta raspunsul este da.

Vei putea sa folosesti ceasul in toate scopurile mentionate in randurile de mai sus. Ba chiar mai mult, cu un smartwatch ai posibilitatea de a efectua plati la magazin. Chiar daca nu ai telefonul la indemana, un astfel de ceas inteligent iti poate fi de mare ajutor.

Daca acum cand ai aflat atat de multe informatii despre un astfel de ceas, ai aflat si ce poti sa faci cu el si la ce este util, mai trebuie sa stii un amanunt foarte important. Pentru a te putea bucura de aceste avantaje ale unui ceas inteligent, este important ca acesta sa fie compatibil cu telefonul pe care il detii, iar aici ne referim la sistemul de operare.

 There are no comments

Add yours