Care-sunt-cele-mai-importante-avantaje-ale-rafturilor-din-otel

Care sunt cele mai importante avantaje ale rafturilor din otel?

Dupa cum bine stim cu totii, rafturile reprezinta cea mai buna solutie pentru depozitarea bunurilor, si pot fi utile in foarte multe locuri.

Cu totii suntem obisnuiti cu rafturile de acasa. Fiecare are acasa un raft in camara, pe care de exemplu depoziteaza borcanele cu muraturi, alimentele sau diferite alte produse necesare pengru consum.

In anexele locuintei cu siguranta mai sunt intalnite rafturi metalice, pe care fiecare isi depoziteaza sculele de exemplu sau diferite alte obiecte.

Rafturile sunt intalnite de-asemenea si in diferite ateliere. In service-urile auto si atelierele de tinichigerie de exemplu, mecanicii si tinichigiii le folosesc pentru a-si depozita instrumentele de lucru. La fel stau lucrurile si in atelierele de tamplarie, unde desi se lucreaza cu lemn, puteti vedea des rafturi metalice.

Rafturile metalice sunt intalnite si in vucanizarile auto si in magazinele care comercializeaza anvelope pentru autoturisme si pentru utilaje. Fireste, aici discutam despre rafturi special construite pentru anvelope, insa acestea sunt deosebit de eficiente.

Fara doar si poate insa, cele mai multe rafturi metalice sunt intalnite in depozite. In depozite sunt pastrate produsele care ajung pe rafturile magazinelor (in magazine nu toate rafturile sunt metalice, dar in depozite da).

In depozite este nevoie de maximizarea spatiului, si cu siguranta nu exista solutie mai buna decat utilizarea rafturilor metalice. Acestea pot avea diferite nivele, iar pe rafturi se pot aseza chiar si paletii cu marfa. In aceste conditii, este firesc sa fie utilizate rafturile, pentru ca pe un raft pot fi asezati mai multi paleti, iar astfel se obtine o economie de spatiu.

Vom discuta insa in continuare despre rafturile metalice, despre cele din otel mai exact, si veti descoperi cele mai mari avantaje ale acestora, dupa care cel mai probabil veti cauta datele de contact Store Expert, pentru a afla mai multe detalii despre cum se pot comanda astfel de rafturi.

Durabilitate

Aceasta durabilitate se extinde si la rafturile in sine. Depozitele sunt zone destul de active, iar majoritatea rafturilor depozitelor vor fi supuse la uzura, inclusiv coliziuni cu stivuitorul, daune ale colectorului sau lucruri care vor fi lovite in timpul transportului.

Rafturile din otel sunt proiectate pentru a rezista la acest tip de abuz, fara a fi nevoie constanta de reparatie sau inlocuire, cum ati putea vedea pe alte tipuri de rafturi.

Depozitare mai sigura pentru articolele delicate

Rafturile din otel se numara printre cele mai durabile tipuri de rafturi de depozitare disponibile, oferind rezistenta la coroziune si daune atat pentru rafturile in sine, cat si pentru orice bunuri care trebuie depozitate pe ele. O utilizare obisnuita pentru rafturile din otel este de a stoca marfuri mai fragile (cum ar fi electronice, piese mici sau bunuri de consum scumpe) care nu ar face fata sa fie pastrate intr-o cutie de depozitare sau pe podea.

Vizibilitatea produsului

In comparatie cu alte solutii de depozitare care pot fi mai inalte sau mai aglomerate, rafturile din otel va ofera posibilitatea de a stoca marfurile intr-un mod care sa ii ajute pe manipulanti sa le gaseasca mai repede si sa evite alegerile gresite sau numararea gresita. Folositi rafturi din otel pentru a aranja totul intr-o comanda, lucru care va face sa functioneze cel mai bine pentru depozitul dvs. (dupa SKU, tip articol, dimensiune, etc.) si ajutati-va pe colectionari sa gaseasca marfurile necesare chiar mai repede decat inainte.

Rezistenta la temperatura

Un alt mare avantaj pe care il au rafturile din otel, este acela ca pot rezista la variatii mai mari ale temperaturii, ceea ce le face un candidat primordial pentru conditii de depozitare mai putin decat cele ideale.

Daca depozitul dvs. se ocupa si de fabricarea marfurilor (care poate ridica foarte mult temperatura in anumite zone), rafturile din otel sunt in general capabile sa reziste la temperaturi mai ridicate decat alte tipuri de rafturi.

Rafturile din otel au de-asemenea avantajul ca pot functiona bine si in zonele care pot fi expuse mai des la elemente, cum ar fi chiar in apropierea unui dig. Pot fi utlizate chiar si in zonele in care au loc schimbari dese de temperatura.

Personalizare:

In cele din urma, unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii rafturilor din otel este usurinta de personalizare pe care le ofera. Rafturile din otel pot fi de obicei extinse cu rafturi suplimentare si unitati suplimentare pentru a ajuta la cresterea capacitatii lor de stocare sau pentru a oferi spatiu. In acest fel, rafturile din otel devin mai versatile si mai utile decat erau atunci cand le-ati obtinut.

Asadar, dupa cum se poate observa din randurile de mai sus, rafturile metalice pot fi utilizate in diferite situatii. Acest lucru este cat se poate de firesc, tinand cont de numarul mare de beneficii pe care acestea il au, iar in acest articol ati avut posibilitatea de a descoperi cateva dintre ele.