Ce joburi bune se pot gasi la hoteluri in Romania?

0 Shares
0
0
0

Romania, nu este cea mai bune dezvoltata tara din Europa, iar acest lucru il cunoastem cu totii, si este dovedit prin faptul ca in clipa de fata exista cateva milioane bune de cetateni romani care sunt stabiliti in diferite tari europene si nu numai.

Cu tiate acestea insa, in ultimii ani, in tara noastra au inceput sa fie disponibile din ce in ce mai multe locuri de munca atractive, iar unii romani au stiut sa profite de acest lucru, iar acum lucreaza in tara, si castiga multi bani.

Exista insa si romani care au ales sa nu aplice pentru locurile libere de munca din Romania, chiar daca unele hoteluri le-au oferit salarii atractive, si un mediu placut de lucru. In aceste conditii, reprezentantii hotelurilor s-au vazut nevoiti sa angajeze personal, sosit din strainatate.

Agentiile de recrutare a fortei de munca, precum JordanRiver, recruteaza persoane din Asia, care sunt dispuse sa munceasca in Europa, in schimbul unor salarii mai mari decat in tarile lor de origine. Si, trebuie sa recunoastem ca nivelul de trai din Romania este unul net superior celui din Vietnam, Cambogia, Nepal sau alte tari din zona respectiva.

Iata in continuare ce locuri de munca destul de bine platite pot ocupa imigrantii, care aleg sa se angajeze la hotelurile din Romania. Puteti sa va ganditi si dvs. daca sunteti imigrant, si aveti deja cativa ani in Romania, si vorbiti si limba romana foarte bine:

Servicii pentru clienti / Pozitii mai avansate

Supervizorul serviciilor pentru oaspeti: In calitate de supervizor al serviciilor pentru oaspeti, puteti fi responsabil pentru angajarea membrilor personalului care ofera servicii de menaj, personal la receptie, coordonatori de rezervari.

Toate aceste sarcini depind de tipul de hotel pentru care lucrati si de structura pe care o are. Unele hoteluri mari au departamente de servicii pentru clienti care raspund in principal la telefon si se asigura ca oaspetii au la dispozitie tot ceea de ce au nevoie. La acest tip de hotel supravegheati acel departament, asigurandu-va ca acesta functioneaza fara probleme.

Supraveghetorul de la receptie: supraveghetorul de la receptie gestioneaza lucratorii de la receptie. Este posibil sa fie nevoie sa angajati, sa concediati sau sa disciplinati acesti lucratori.

Va trebui sa va asigurati ca clientii sunt primiti cu caldura si verificati eficient. Este posibil sa fiti nevoit sa oferiti instruire si, de asemenea, va trebui sa programati lucratorii, astfel incat receptia sa fie intotdeauna dotata cu numarul potrivit de lucratori la fiecare schimb.

Supervizor de menaj: Daca ati lucrat cativa ani ca menajera, puteti fi promovata la supervizor. In aceasta pozitie puteti fi responsabila de angajarea menajerelor si de instruirea acestora. De asemenea, poate fi necesar sa programati lucratorii, astfel incat sa existe intotdeauna un numar adecvat de lucratori la fiecare schimb.

Manager de bucatarie: Exista, de obicei, multi lucratori in bucatarie, iar managerul trebuie sa fie responsabil pentru a se asigura ca operatiunile de bucatarie merg bine. S-ar putea sa fiti responsabil pentru angajarea de noi specialisti in bucatarie, precum si sa va asigurati ca vor primi pregatirea de care au nevoie.

Planificarea poate de asemenea sa se incadreze in zona dvs. de responsabilitate, ceea ce inseamna ca trebuie sa va asigurati ca exista suficiente persoane programate pentru a acoperi fiecare schimb.

Manager de restarant: In timp ce managerul bucatariei are grija de operatiunile de bucatarie, administratorul restaurantului se concentreaza pe serviciile pentru oaspeti din restaurant.

El sau ea se asigura ca oaspetii sunt primiti prompt, asezati cat mai repede posibil la masa si primesc cel mai bun serviciu si cea mai buna mancare posibila. Managerul poate fi responsabil pentru angajarea serverelor, gazdelor si instruirea acestora. El sau ea se vor ocupa si de reclamatiile oaspetilor.

In plus, pentru ca sunteti imigrant si ati sosist din Asia, puteti angaja cel putin un bucatar specialist in bucataria asiatica. Mai nou, in restaurante se cere mancare asiatica, asa ca trebuie ca hotelul sau restaurantul sa aiba cel putin un bucatar specializat in aceasta bucatarie.

Chef executiv: bucatarul executiv planifica meniurile pentru toate mesele, in conformitate cu politicile si orientarile hotelului. Persoana care ocupa aceasta functie este insarcinata cu supravegherea tuturor celorlalti bucatari de linie, sub-bucatari si angajati similari din bucatarie. De asemenea, cheful executiv va putea efectua o comanda a tuturor alimentelor si mentinerea unui buget.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca in Romania, se gasesc locuri de munca atractive la hoteluri. Pentru ca si in aceste conditii, exista o criza de personal, managerii hotelurilor pot accesa https://www.jordanriver.eu/recrutare-forta-de-munca, pentru a lua legatura cu agentia de recrutare personal, care sa le aduca muncitori straini, pe care sa ii angajeze.

Cei care vor sosi in Romania prin intermediul acestei agentii, vor ocupa locuri de munca bine platite, vor lucra cu forme legale, iar toata lumea va fi multumita, atat agentia, cat si angajatii, dar si compania care necesita personal.

0 Shares
You May Also Like
consultanta-seo

Consultanta SEO

In acest capitol va prezentam oferta noastra de consultanta SEO . Aceasta are menirea de a invata de…
Citeste
google_adwords

Google adwords

Google Adwords este un serviciu de reclama de tip PPC (pay per click) dezvoltat de Google recent pentru…
Citeste