Ce-surprize-placute-poate-crea-iPhone-XS

Ce surprize placute poate crea iPhone XS?

Dupa cum bine stim cu totii, Apple este unul dintre cei mai renumiti producatori de telefoane mobile inteligente de pe piata, iar oamenii care au nevoie de un nou smartphone, isi indreapta atentia spre dispozitivele acestui producator.

Unul dintre cele mai cautate modele este iPhone XS, in ciuda faptului ca deja compania a lansat diferite alte modele precum seria iPhone 11 (iPhone11, 11 Pro, 11 Pro Max), si seria iPhone 12 (iPhone 12 mini, 12, 12 Pro si 12 Pro Max).

Utilizatorii aleg sa isi cumpere iPhone XS pentru ca este mai ieftin decat celelalte telefoane mentionate anterior, si in majoritatea situatiilor functioneaza fara probleme. Cu toate acestea insa, exista si situatii in care iPhone XS isi dezamageste clientii, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Probleme legate de Face ID

La fel ca iPhone X, iPhone XS si iPhone XS Max vin ambele cu deblocare Face ID in loc de Touch ID. Face ID va permite sa va deblocati telefonul simplu si rapid, scanandu-va fata. Problemele de identificare a fetei sunt extrem de frecvente si vedem adesea ca utilizatorii comenteaza pe diferite forumuri, unde isi arata nemultumirea.

Daca dispozitivul nu va inregistreaza fata pentru Face ID, asigurati-va ca il scanati intr-o camera bine luminata. De asemenea, este posibil sa trebuiasca sa apropiati iPhone XS de fata, la un nivel cat mai ridicat.

Unii utilizatori au probleme cu functia dupa finalizarea configurarii. Daca aveti probleme cu utilizarea fetei pentru a debloca telefonul, asigurati-va ca priviti activ ecranul. Trebuie sa acordati atentie telefonului pentru ca Face ID sa functioneze.

Daca problema persista insa, cu siguranta trebuie ca mai devreme sau mai tarziu sa treceti cu dispozitivul pe la un service gsm pentru remedierea problemei.

Probleme de conectivitate Bluetooth

Unii utilizatori iPhone XS si iPhone XS Max observa probleme Bluetooth. Unii utilizatori nu se pot conecta la dispozitivele lor Bluetooth. In cazul in care va confruntati cu o astfel de problema, iata cum ar trebui sa procedati, pentru a va remedia problema:

  • Accesati Setarile dispozitivului.
  • Accesati Bluetooth.
  • Selectati conexiunea Bluetooth care are probleme folosind „i” din cerc.
  • Atingeti Uita acest dispozitiv.
  • Incercati sa va reconectati.

Daca totusi nu va puteti conecta iPhone XS la dispozitivul Bluetooth:

  • Accesati aplicatia Setari.
  • Mergeti la General.
  • Atinge Reseteaza.
  • Atingeti Resetare setari retea. (Acest lucru va face ca telefonul dvs. sa uite retelele Wi-Fi cunoscute, asa ca aveti parola la indemana)

Incercati sa reconectati iPhone XS la dispozitivul dvs. Bluetooth.

De asemenea, ati putea incerca sa restabiliti setarile iPhone X la valorile implicite din fabrica. Pentru a face acest lucru, accesati Setari> General> Resetare> Resetare toate setarile. Acest lucru va determina, de asemenea, dispozitivul sa uite toate parolele Wi-Fi stocate.

iPhone XS se descarca foarte repede

Aceasta este o alta problema comuna a acestor telefoane, si din pacate multi utilizatori ajung sa caute un service gsm, pentru ca specialistii sa se ocupe de operatiunea de inlocuire baterie iPhone XS. Exista insa si utilizatori care mai intai de toate se gandesc sa incerce sa vada daca nu cumva pot sa remedieze problema pe cont propriu.

In aceste conditii, utilizatorii trebuie sa se asigure mai intai de toate ca isi verifica aplicatiile, pentru a afla care dintre acestea consuma cele mai multe resurse. Apoi, cele care consuma cele mai multe resurse, trebuiesc descarcate daca oricum sunt foarte rar folosite.

Apoi, utilizatorii pot activa modul de economisire al bateriei, isi pot de-asemenea seta luminozitatea redusa a ecranului, pentru a economisi resurse. In cazul in care aceste solutii insa nu salveaza bateria, atunci cel mai probabil aceasta va fi inlocuita intr-un service gsm.

 There are no comments

Add yours