Cum-sa-gasesti-cei-mai-buni-furnizori-pe-Aliexpress

Cum sa gasesti cei mai buni furnizori pe Aliexpress?

In cazul furnizorilor Aliexpress prin dropshipping care au un feedback mai pozitiv si cumpara produse de la un furnizor, feedback-ul pozitiv al furnizorului ar trebui sa ajunga la peste 95% din produsele sale.

Cand cautam un furnizor de dropshipping pe AliExpress, trebuie sa  evaluam si recenziile. Cele doua puncte cele mai importante in realizarea unei evaluari sunt scorurile de feedback si ratele pozitive de feedback.

Scorul de feedback indica volumul de vanzari al produsului furnizor, iar rata de reactie pozitiva indica rata de feedback primit de la furnizor.

Cand cautam un furnizor de dropshipping pe platforma AliExpress, standardul ar trebui sa vizeze mereu rate de reactie de 95% si mai mari si cel putin 2.000 de ratinguri de feedback.

Desi preferam sa folosim apexul ca furnizor al furnizorului pe baza ratei de feedback si a ratingului de feedback, acest lucru nu inseamna ca nu avem incredere in furnizorii cu un scor de feedback de 500 de puncte. Aceasta ar trebui sa fie doar o masura generala buna.

In plus, ar trebui sa tinem cont si de feedback-ul anumitor produse individuale si de numarul de comenzi. Ar fi bine sa alegem sa cumparam produse care au fost comandate de mai multe mii de ori si care au primit 90% din ratingurile pozitive, deoarece aceste produse sunt in general mai sigure decat produsele care au fost vandute doar de cateva ori, dar au 100% pozitiv feedback de rating.

Se asemenea, putem cauta clienti nefericiti care sunt nemultumiti de produsele furnizorului lor. Deoarece, in conditii normale, clientii nemultumiti ne pot ajuta sa identificam eventualele defecte si probleme pe care le pot avea unele produse.

Cu toate acestea, daca produsul specific pe care il cautam nu are inca feedback, putem verifica celelalte produse din aceeasi categorie de produse ale furnizorului acestui produs si puteti verifica feedbackul asupra produsului.

Un furnizor de dropshipping pe care il alegem ar trebui sa fie un furnizor influent

Putem chiar simula un scenariu fictiv si sa spunem celeilalte parti ca nu am primit inca produsul pe care l-am comandat deja. In acest fel, stim cat timp este necesar ca furnizorii nostri sa ne raspunda atunci cand intalnim situatii similare si putem intelege cum se descurca aceasta situatie.

In plus, trebuie sa acordam atentie si produselor de marca. De ce? Deoarece, de fapt, produse autentice pe AliExpress, si produse de branduri renumite sunt foarte rare. Prin urmare, ar trebui sa incercam tot ce putem pentru a evita selectarea produselor din marcile fierbinti din magazin, deoarece probabil nu sunt reale si contrafacute.

O alta solutie este prin utilizarea toolurilor speciale cum este si Alishark. Noi l-am gasit sub forma Alishark cumparat in grup si am obtinut accesul la peste 80 de instrumente super utile pentru promovare online la cele mai bune preturi existente pe piata. Cu ajutorul acestui pachet am gasit cele mai bune oferte de pe site-urile de comert online si am reusit sa ne optimizam campaniile de promovare online la nivel profesional. Conturile sunt premium iar costurile sunt nesemnificative avand in vedere numarul de produse primite.