Posibile-probleme-pentru-telefoanele-Asus

Posibile probleme pentru telefoanele Asus

Atunci cand discutam despre telefoane mobile, mentionam faptul ca exista persoane care isi doresc telefoane foarte performante, de la branduri precum Samsung sau Apple, insa exista si utilizatori care isi aleg terminale de la producatori precum Asus, care scot pe piata telefoane performante, dar care nu se bucura insa de aceiasi popularitate.

La fel ca orice alte telefoane de pe piata, si terminalele Asus pot intampina diferite probleme de functionare, asa ca in continuare vom vedea care sunt posibilele probleme ale acestor telefoane, pentru ca persoanele care isi doresc un asemenea dispozitiv sa stie ce le asteapta.

Ecran spart

Deoarece ecranele telefonului sunt realizate din sticla, nu este deloc surprinzator faptul ca uneori un impact puternic cu solul le poate determina sa se rupa. Fisurile pot duce la probleme cu reactiile ecranului tactil sau la umiditate in timp, deci este important ca telefonul sa fie reparat dupa deteriorarea ecranului.

Asadar, daca vreodata telefonul dvs. Asus va avea display-ul crapat, va fi nevoie sa il duceti cat mai repede cu putinta intr-un service gsm pentru o inlocuire display Asus.

Telefonul raspunde lent

De departe, problema care afecteaza majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri este un dispozitiv care pare sa incetineasca in timp. Noile actualizari ale sistemului de operare, in special in ceea ce priveste telefoanele invechite, impreuna cu aplicatiile care ruleaza atunci cand nu sunt utilizate par a fi ceea ce declanseaza  cel mai mult raspunsurile lente .

Atata timp cat nu este varsta telefonului dvs. care il cauzeaza sa ramana in urma, exista cateva lucruri pe care le puteti face.

Solutie: Goliti memoria cache

Incepeti prin inchiderea aplicatiilor pe care nu le utilizati si modificati setarile pentru a mentine in permanenta aplicatii fara importanta in fundal. Acestea consuma spatiu RAM valoros. Simtiti-va liber sa stergeti aplicatiile si software-ul de care nu aveti nevoie si sa eliberati spatiul de stocare prin mutarea fotografiilor si a altui continut intr-un serviciu cloud.

Supraincalzirea telefonului

Supraincalzirea poate deteriora grav bateria si durata de viata a ecranului – la fel si umezeala si frigul, asa ca trebuie sa actionati daca observati de exemplu ca telefonul se supraincalzeste.

Telefonul se blocheaza

Cand telefonul este blocat si butonul de acasa nu functioneaza, singurul lucru pe care il puteti face este sa fortati dispozitivul sa se inchida si sa reporneasca. Dar daca se pare ca se intampla in mod constant? Ei bine, in cazul in care telefonul Asus se confrunta foarte des cu o asemenea problema, atunci cel mai probabil cauza problemei poate sa fie reprezentata de un spatiu redus de stocare, de o utilizare excesiva a aplicatiilor si, ocazional, de o infectie malware.

Exista situatii deasemenea in care o anumita aplicatie se poate prabusi constant.  Utilizatorii care se confrunta cu o asemenea problema trebuie sa stie ca exista sanse ca aplicatia sa nu fie optimizata pentru sistemul lor de operare. Daca problema persista insa, poate fi nevoie chiar ca aplicatia sa fie dezinstalata.

Asadar, acestea sunt cateva probleme cu care se pot confrunta persoanele care isi aleg un smartphone de la Asus.