De-ce-a-scris-Vanessa-Youness-Amal-o-carte

De ce a scris Vanessa Youness Amal o carte?

Au aparut o multime de stiri in mediul online in momentul in care Vanessa Youness Amal si-a lansat cartea denumita “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”.

Cartea a fost lansata la data de 4 iunie 2019, iar alaturi i-a fost una dintre cele mai importante persoane din viata sa, si anume doctorul Stefan Stangaciu, cel care i-a fost aproape in cea mai grea perioada a vietii.

Vanessa Youness Amal la doar 22 de ani a aflat ca sufera de o boala grava, care nu are tratament recunoscut de medicina alopata; si anume scleroza multipla.

Scleroza multipla (SM) este o boala cronica, adesea invalidanta, care ataca sistemul nervos central (SNC), care este format din creier, maduva spinarii si nervii optici. Simptomele pot fi usoare, cum ar fi amorteala la membre sau severe, precum parali

La o persoana cu SM, sistemul propriu de aparare al corpului ataca mielina, substanta grasa care inconjoara si protejeaza fibrele nervoase din sistemul nervos central. Fibrele nervoase in sine pot fi de asemenea deteriorate. Mielina deteriorata formeaza tesut cicatricial (scleroza), care da numele bolii sale.

Cand orice parte a tecii mielinei sau a fibrei nervoase este deteriorata sau distrusa, impulsurile nervoase care calatoresc catre si dinspre creier si maduva spinarii sunt distorsionate sau intrerupte, producand varietatea de simptome care pot aparea.

Simptomele initiale apar de obicei intre 20 si 50 de ani, iar femeile au probabilitatea crescuta de a dezvolta SM comparativ cu barbatii. Desi SM este mai frecvent observata la populatia alba decat in ​​afro-americanii si hispanici, grupurile din urma au in general, rezultate mai slabe ale bolii, deoarece acumuleaza mai rapid dizabilitatea, ceea ce sugereaza leziuni tisulare mai distructive in aceste grupuri.

Prevalenta SM variaza in functie de locatie si, in general creste deplasarile ulterioare de la ecuator in ambele emisfere. Nu este clar daca aceasta incidenta modificata reprezinta o influenta de mediu (de exemplu, deficienta de vitamina D), diferenta genetica, supraveghere variabila sau alte diferente, inca neidentificate.

Despre scleroza multipla nu se stiu foarte multe lucruri, iar din aceste motive este foarte dificil de gestionat aceasta boala, mai ales pentru ca dupa cum sustine medicina alopata, nu are leac.

Cu aceasta boala a fost diagnosticata Vanessa Youness Amal, care a fost insa ajutata de catre renumitul doctor Stefan Stangaciu, cel care este presedintele Societatii Germane de Apiterapie, precum al Societatii Romane de Apiterapie.

Acest renumit medic este de-asemenea tat in acupunctura, apifitoaroma terapie; dar este totodata si formator in apiterapie si autor al mai multor carti de specialitate in mai multe limbi.

Vanessa Yuouness a acceptat sa urmeze planul de tratament pe care renumitul doctor Stangaciu i l-a propus. Ceea ce la inceput parea un vis frumos, a devenit realitate, iar scleroza multipla a fost invinsa.

Dat fiind faptul ca a dorit sa ajute alti pacienti sa se vindece, Vanessa Youness Amal a lansat Fondul de Investitii Youness, alaturi de Clinica Youness si Fundatia Youness. Totodata, a lansat cartea mentionata in introducere, care conform autoarei, este o carte ce are menirea de a salva vieti.