Prezentare-smartphone-LG-K40S

Prezentare smartphone LG K40S

Persoanele care au nevoie de un nou smartphone, isi pot indrepta atentia spre LG K40S, unul dintre cele mai populare telefoane mobile Lg lansate recent. Dispozitivul este unul ideal pentru cei care folosesc in scopuri normale telefonul, si care nu intentioneaza sa il suprasolicite.

LG a anuntat lansarea smartphone-ului K40S in 2019. Producatorul ofera telefonul LG K40S cu ecran de 6,1 inci, chipset Mediatek Helio P22 MT6762, 3 GB RAM si 32 GB stocare interna.

LG K40S este dotat cu Android OS v9.0 (Pie), si o baterie Li-Po 3500 mAh, care nu se poate detasa (in cazul in care utilizatorul detaseaza personal sau duce telefonu il service pentru detasarea bateriei, acesta pierde valabilitatea garantiei dispozitivului).

Telefonul de 6,1 inci vine cu afisaj IPS (720 x 1520 px). Ecranul IPS al acestui telefon mobil ofera functii imbunatatite, cum ar fi de exemplu unghiurile optime de vizualizare, precizia culorii, reproducerea invariabila a culorilor sinu in ultimul rand, un consum redus de energie.

LG K40S este dotat cu Android OS v9.0 (Pie), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare, si este dotat cu un procesor Octa-core, Quad-core 2 GHz Cortex-A53, Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53.

Dimensiunea ecranului K40S se masoara pe diagonala, de la colt la colt. Ecranul IPS de 6,1 inci al LG K40S cu rezolutie de 720 x 1520 px este capabil sa fie multitouch.

Memoria interna a LG K40S (3 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (32 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil. Referitor la memorie, cei care nu intentioneaza sa suprasolicite telefonul, cei 3 GB memorie RAM sunt suficienti pentru a face fata cerintelor simple. De-asemenea, utilizatorii care doresc sa salveze mai multe poze in telefon sau tot felul de alte fisiare, pot folosi un card de memorie, iar astfel, este remediata problema memoriei, simplu si rapid.

Camera foto a telefoanelor LG K40S este echipata cu autofocus; acesta fiind un sistem care foloseste un senzor, un sistem de control si un motor pentru a se concentra fie pe un punct, fie pe o zona selectata automat sau manual. Nu exista in clipa de fata multe smartphone-uri Android, care sa aiba o camera foto care sa nu dispuna de acest sistem.

Referitor la numarul megapixelilor, camera frontala a acestui smartphone LG dispune de 13 MP. Cu o asemenea camera, nu incape indoiala ca selfie-urile nu vor fi de cea mai buna calitate si claritate. Camera foto principala are urmatoarele caracteristici: 13 + 5 MP, 4160 x 3120 px, focalizare automata.

In ceea ce priveste detaliile legate de conectivitatea acestui smartphone, facem precizarea ca dispozitivul care are un GPS incorporat, accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Telefonul dispune si de functia NFC (Near Field Communication), dar nu are radio FM incorporat, lucru destul de rar in ceea ce priveste smartphone-urile de pe piata.

In ceea ce priveste celelalte caracteristici ale acestui tip de smartphone LG, precizam ca dispozitivul K40S are un scaner de amprente, care dentifica si autentifica amprentele unei persoane pentru a acorda sau refuza accesul la un smartphone. Aceste telefoane LG sunt dotate cu senzor de proximitate.

Acest smartphone dual sim, nu accepta tehnologia de incarcare rapida.