De-ce-este-important-sa-iti-protejezi-corect-telefonul

De ce este important sa iti protejezi corect telefonul

Daca telefoanele de varf sunt peste 1000 de euro sau modele de intrare ajung undeva 150 de euro, smartphone-urile trebuie protejata pentru ca nu sunt compatibile cu rezistenta: pe de o parte, ele sunt tot mai subtiri si mai usoare, pe de alta parte, ele afiseaza un ecran din ce in ce mai impunator, ceea ce sporeste riscul ruperii in timpul caderilor sau zgarieturilor. Daca vi se intampla un accident va recomandam reparatii telefoane Bucuresti.

Dispozitivele digitale se bazeaza in principal pe design inainte de a opta pentru rezistenta, si in afara de cateva modele orientate in mod clar spre conditii extreme, aproape toate sunt deosebit de fragile.

Pentru a nu distruge telefonul la cel mai mic soc, exista solutii diferite. Producatorii de accesorii vad fiecare model nou ca o oportunitate de a oferi noi corpuri, iar piata este deosebit de profitabila.

Exista mai multe modele pentru diferite niveluri de protectie. Husa de protectie simpla poate avea margini cauciucate pentru a proteja telefonul in timpul caderii. Cu o grosime mai mare decat cea a smartphone-ului, acesta va impiedica de asemenea contactul intre ecran si o suprafata dura in momentul in care acesta cade. In cazul unei caderi, smartphone-ul are foarte putine sanse de a cadea pe orizontala. In cele mai multe cazuri, telefonul se incadreaza pe margine si astfel Bumperul va absorbi socul.

Cea mai traditionala husa protejeaza parti de dispozitiv precum si spatele acestuia. In mod special eficienta impotriva zgarieturilor, vom adauga pe ecran  sticla securizata de protectie pentru a reduce zgarieturile si pentru a incerca sa evitati spargerea daca telefonul smartphone cade pe ecran. Spre deosebire de alte parti, pentru ecran putem alege o folie tempered glass, care protejeaza impotriva zgarieturilor si a amprentelor digitale, precum si un material plastic de protectie de impact, care este rezistent la impact si protejeaza telefonul la o cadere de pana la 3,5 metri fara crapare.

In cele din urma, cea de-a treia solutie optima, probabil, dar nu intotdeauna cea mai practica: o carcasa care protejeaza telefonul smartphone de toate partile, in timp ce este mai voluminos si mai putin convenabil de folosit.

Alegerea se va baza pe echilibrul dorit intre nivelul de protectie si spatiu … Dar tipul de protectie este, de asemenea, bun daca se va evalua materialul utilizat.

Astfel, gasim trei componente principale: siliconul utilizat in principal in marginile de protectie si husa, care este deosebit de flexibil si absoarbe socurile. Poliuretanul este mai rigid si ofera o buna rezistenta la impact, cu mai putin spatiu … Ultimul material cel mai des utilizat este plexiglasul sau policarbonatul cu rigiditate ridicata, rezistenta buna la impact si posibilitatea de a oferi protectie foarte fina.

Unii producatori merg, de asemenea, in continuare prin oferirea de corpuri personalizabile si capabile sa se transforme in piese semnificative pentru utilizatori.

Dintre aceste accesorii, exista in principal folii care vor fi suprapuse pe senzorii foto ai smartphone-ului pentru a oferi unghi larg, zoom, o optica mai buna sau vor pregati camera pentru fotografii macro.