Ce-culoare-trebuie-sa-aiba-farfuriile

Ce culoare trebuie sa aiba farfuriile?

Decorul restaurantului, muzica, meniul si chiar aspectul personalului dvs. pot avea o influenta deosebita asupra experientei clientilor, toate la un loc prezinta o poveste despre afacerea dumneavoastra.

Cum va asigurati ca vesela dumneavoastra da impresia corecta?

Culorile si tonurile populare ale veselei au trecut printr-o serie de tendinte de-a lungul anilor, inclusiv tendinte pentru modele, simple, albe si colorate. Desi niciun stil de farfurie nu este universal „gresit”, fiecare culoare a veselei are beneficii si dezavantaje, ceea ce înseamna ca este crucial sa întelegeti cum sa folositi vesela colorata în avantajul dvs.

De ce sunt farfuriile albe atat de populare?

Vesela alba este o clasica al industriei. Popularitatea de durata a acestui mod de a decora masa se datoreaza în mare masura faptului ca nu farfuriile albe nu încearca sa faca impresii in locul mâncarii dumneavoastra.

Farfuriile si bolurile albe, curate, clare si cu design clasic, permit mâncarii dvs. sa ocupe locul central si, din acest motiv, vasele albe sunt optiunea preferata pentru restaurantele si hotelurile care sunt mândre de ingredientele si prezentarea lor.

Vesela alba este de obicei o optiune simpla si sigura atunci când alegeti decorul mesei, deoarece este relativ atemporala si se potriveste cu o varietate de feluri de mâncare si stiluri de prezentare. Calitatea atemporala a veselei albe înseamna ca nu va trebui sa reinvestiti continuu pentru a fi la curent cu tendintele actuale.

Vesela alba, întotdeauna extrem de populara, vine într-o gama de stiluri si design-uri, cu portiuni de calitate alba, stralucitoare, reprezentand alegerile perfecte pentru orice unitate horeca. Mai mult decât atât, potrivit unui studiu din 2012 publicat în The Journal of Consumer Research, portiile percepute de catre clienti sunt mai mari pe un fundal contrastant, cum ar fi o simpla farfurie alba.

Prin comparatie, puburile si cafenelele care doresc farfurii rezistente, versatile si simple vor adora durabilitatea, rezistenta si fiabilitatea gamei Athena Hotelware pentru vesela care se potriveste unei game largi de utilizari cotidiene.

În ciuda popularitatii de durata a veselei albe, elementele de vesela alb-deschis s-au bucurat de un boom în ultimii ani, inspirate de cresterea experientei culinare artizanale.

Într-un mod natural, restaurantele s-au orientat din ce în ce mai mult catre alternative cu tonuri naturale, care promoveaza portelanul patat sau mai prespalat. Prin urmare, modificarea tonului veselei dvs. este o modalitate stralucitoare de a completa tonul modern si elegant al restaurantului dvs., fara a pierde clientii care doresc o experienta culinara familiara.

Patronii de restaurante devin din ce în ce mai constienti de ceea ce cauta clientii la mâncarea lor, numarul crescând rapid de adepti ai dietei vegetale, flexitare si organice reflectând dorinta crescuta de a controla ceea ce intra în corpul nostru. În consecinta, restaurantele continua sa promoveze bunatatea naturala a meniurilor lor si acest lucru se extinde la vesela lor.

Tonurile de pamânt, bogate, inclusiv verdeata salvie si maro mai închis sunt o modalitate rafinata de a promova nutritia sanatoasa. Cu o gama de tonuri rustice, utilizarea acestor farfurii mai întunecate este o modalitate excelenta de a sublinia acreditarile nutritioniste ale restaurantului.

Diferite modele vor completa diferite bucatarii sau stiluri, cu albastru pigmentat care are conotatii traditionale la malul marii si designul plin de viata care se potriveste cu arome vibrante în mod similar din bucataria sud-americana.

Tonurile pastelate si stilul ciudat s-au bucurat de o renastere culturala în ultimii ani, partial datorita utilizarii sporite la televizor si a interesului revigorat pentru gatitul casnic.

Nuantele mai deschise conduc, de asemenea, la o revolutie a obiectelor de casa, totul, de la electrocasnice la mobilier, fiind mai frecvent finisat într-o varietate de albastru deschis, rozuri pentru copii si verde menta.

Deci, ce înseamna acest lucru pentru vesela? Utilizarea eficienta a veselei pastelate poate ajuta la accentuarea naturii de casa a mâncarii si încadrarea acesteia într-un mod similar dragut si retro. Vesela pastelata este, prin urmare, perfecta pentru cafenelele care doresc sa ofere clientilor o „bucata de acasa”.

Unele optiuni de culoare sunt mai putin subtile, iar unele restaurante si cafenele pot alege culori mai îndraznete. Cercetari recente sugereaza ca vesela galbena poate fi deosebit de utila pentru a încuraja bolnavii Alzeihmer sa manânce portii mai mari, în timp ce culorile primare sunt, de asemenea, utilizate în mod obisnuit în restaurantele copiilor.

De ce unele restaurante folosesc farfurii negre?

Farfuriile negre sunt unele dintre cele mai populare vesele de restaurant. Disponibile într-o gama de nuante, glazuri si forme, negrul poate sa nu para o alegere intuitiva pentru prezentarea alimentelor, deci de ce restaurantele folosesc vesela neagra?

Un motiv este ca culorile mai întunecate ale farfuriilor pot modifica perceptia clientilor asupra dimensiunii portiilor, potrivit unui studiu al Universitatii Cornell.

Ca rezultat, farfuriile mai întunecate pot da impresia unor portii mari si generoase în comparatie cu alternativele albe. La fel, nu toate culorile scot in evidenta toate alimentele, ceea ce înseamna ca tonurile simple, cum ar fi negru sau alb, pot fi mai practice pentru o varietate mai larga de bucatarii.

Farfuriile negre fac, de asemenea, o impresie extraordinara atunci când sunt aduse la masa! Acestea fiind spuse, merita sa selectati cu atentie mesele care vor fi completate si nu coplesite de aceasta alegere de culoare îndrazneata.