Este-greu-sa-gasesti-apartamentul-potrivit

Este greu sa gasesti apartamentul potrivit?

Dupa cum bine stim cu totii, intr-o foarte mare masura, romanii sunt proprietarii locuintelor in care locuiesc. Putini sunt cei care sunt chiriasi in casele sau apartamentele in care locuiesc, iar cei care se afla in aceasta situatie, cel mai probabil isi doresc sa poata cat mai repede sa isi cumpere un apartament.

Alegerea unui apartament nu reprezinta o sarcina atat de usoara precum pare la prima vedere, dar, nici nu este imposibil sa alegi apartamentul ideal. Trebuie doar sa tii cont de unele detalii importante. Iata despre ce este vorba.

Alege locatia

Locatia apartamentului conteaza foarte mult. In functie de locatie, pretul apartamentelor poate fi mai mare sau mai mic. Intr-adevar, pretul conteaza cand iti alegi apartamentul, dar alege-ti un apartament intr-o locatie sigura, unde sa poti iesi la orice ora din zi sau din noapte afara, fara teama ca te ataca cineva pentru a te deposeda de lucruri.

Alege-ti de exemplu unul dintre cele mai noi apartamente de vanzare Domenii, si nu doar ca vei locui intr-un apartament modern, dar vei locui intr-o zona sigura a capitalei. Cei care aleg apartamentele in zone rau famate din Bucuresti, pot avea mai devreme sau mai tarziu surprize neplacute, cauzate de vecinii de cartier.

In plus, cand alegi locatia noului apartament, este important sa te asiguri ca acesta se afla cat mai aproape de statiile mijloacelor de transport in comun. Asigura-te de-asemenea ca ai in apropiere parcuri, scoli si gradinite, farmacii, bancomate.

Alege un apartament intr-o locatie care sa iti ofere diferite posibilitati de a-ti petrece timpul liber. Daca ai parcuri, centre comerciale in apropiere, sali de sport si alte cele, cu siguranta ai ce face in timpul liber, aproape de locuinta.

Alege un apartament intr-un imobil nou

Acesta este un alt detaliu important pe care trebuie sa il ai in vedere. Se gasesc si apartamente de vanzare in imobile construite inainte de revolutie, si care au preturi atractive, dar nu este rentabila cumpararea unuia.

De ce? Pentru ca este necesar sa investesti bani in renovarea apartamentului, iar costul final va fi mai mare decat pretul unui apartament de lux in aceiasi zona. In plus, structura de rezistenta a imobilelor nou construite este mai solida, mai puternica si mai rezistenta decat a imobilelor vechi.

Stabileste etajul

Trebuie sa stii de la inceput daca iti doresti sa locuiesti la parter, la un etaj intermediar sau la ultimul etaj. Preturile apartamentelor la ultimul etaj si la parter sun mai mici in comparatie cu preturile apartamentelor de la etajele intermediare.

Daca iti doresti sa ai parte de o priveliste frumoasa cand te uiti pe fereastra, alege un apartament la ultimul etaj. Daca vrei sa nu trebuiasca sa urci multe scari, mai ales daca nu exista lift, alege un apartament la parter. Atat parterul cat si etajele intermediare si ultimul etaj, au atat avantaje cat si dezavantaje.

Daca vei tine cont de aceste detalii atunci cand vei incepe cautarea apartamentului, cu siguranta sansele de a gasi apartamentul potrivit sunt foarte mari.