Ce este optimizarea seo

Ce este optimizarea seo?

SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare este numele dat activitatii care incearca sa imbunatateasca clasamentul motoarelor de cautare. In rezultatele cautarii, Google ™ afiseaza link-uri catre pagini pe care le considera relevante si cu autoritate.

Autoritatea este masurata in mare parte prin analizarea numarului si a calitatii linkurilor din alte pagini web. In termeni simpli, paginile dvs. web au potentialul de a se clasifica in Google ™ atat timp cat alte pagini web le linkeaza.

Faceti site-ul dvs. sa apara in Google ™

Continut excelent incurajeaza oamenii sa se conecteze la paginile dvs. si arata ca Google ™ paginile dvs. sunt interesante si autoritare. Acest lucru duce la succesul motoarelor de cautare, deoarece Google ™ doreste sa afiseze pagini interesante si autoritare in rezultatele cautarii sale.

Cum se claseaza paginile in Google ™?

Google ™ promoveaza paginile de autoritate in topul clasamentului sau, astfel incat este sarcina ta sa creezi pagini care sa devina pagini de autoritate. Aceasta implica scrierea continutului pe care oamenii il considera util, deoarece continutul util este impartasit pe bloguri, feeduri pe twitter etc., iar in timp Google ™ preia aceste semnale de autoritate. Acest cerc virtuos creeaza clasamente puternice si durabile Google ™.

Cum pot primi link-uri?

Link-urile sunt importante, dar nu confundati calitatea cu cantitatea si nu va ganditi la linkurile izolate de continutul dvs. Este esential sa intelegem ca un continut excelent creste masiv sansele de a asigura legaturi naturale de pe paginile relevante de calitate. Aceste legaturi va vor ajuta la maxim.

In limbaj simplu, daca aveti ceva care merita legat de dvs., puteti asigura legaturi care merita. Site-urile mari nu se leaga de continut de proasta calitate, de ce ar face acestea?

Cat costa SEO?

Costul SEO depinde de natura afacerii dvs. si de piata in care va desfasurati activitatea. Daca, de exemplu, vindeti doar la nivel local si nu aveti prea multa concurenta, asigurarea locului numarul 1 pentru un anumit termen de cautare va fi simpla.

Daca operati pe o piata globala, incercati sa va clasificati pentru termeni de cautare competitivi, bugetul dvs. de marketing digital si SEO va trebui sa fie mult mai semnificativ.

In ceea ce priveste costurile seo, mai trebuie sa luati in calcul instrumentele seo pe care le utilizati daca va ocupati personal de optimizare, sau daca alegeti sa angajati un expert seo sau o agentie seo.

De precizat este faptul ca exista o multime de instrumente seo, insa pentru a avea acces la acestea, costurile sunt mari si foarte mari, in functie de numele companiei. Cei de la Moz de exemplu, va ofera o lista impresionanta de instrumente seo de calitate premium pe care le puteti folosi atunci cand va ocupati de seo.

Aveti de exemplu posibilitatea de a folosi instrumente pentru cercetarea cuvintelor cheie, instrumente pentru optimizarea continutului, instrumente pentru cercetarea legaturilor, instrumente pentru urmarirea rangului, iar exemplele pot continua. Tineti minte insa ca aceste instrumente va costa destul de multi bani.

Aveti de-asemenea posibilitatea de a va indrepta atentia spre SemRush, care va ofera la fel ca Moz, mai multe instrumente seo de calitate premium, insa pentru care agentiile platesc 399 de dolari pe luna. Aveti posibilitatea de a alege si un pachet care costa 199 de dolari pe luna, insa optiunile sunt ceva mai limitate.

Acestea sunt asadar doua mari companii care va ofera diferite instrumente seo, la preturi piperate, dar care va pot fi de folos. Dar oare… nu v-ar incanta o solutie mult mai atractiva din punct de vedere financiar?

Acum puteti alege pachetul seo group buys, prin intermediul caruia cumparati unelte seo in grup, si aveti acces nelimitat la instrumentele seo de calitate superioara ale companiilor amintite anterior, plus acces la alte instrumente de la branduri de top din industrie. Alegand seo group buys, platiti doar 19.99 de dolari in prima luna, iar mai apoi 49.99 de dolari pe luna.

SeoAccounts.net va ofera seo group buys la preturi de chilipir in comparatie cu preturile solicitate de companiile amintite anterior. Deci, alegeti sa folositi instrumente seo in grup.